پاورپوینت کامل طعم خوش زندگی ۵۴ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل طعم خوش زندگی ۵۴ اسلاید در PowerPoint دارای ۵۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل طعم خوش زندگی ۵۴ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل طعم خوش زندگی ۵۴ اسلاید در PowerPoint :
>
۷۷
دختران بهار / دیدار
دیداری از آموزشگاه آشپزی «عسل»
نظریه های روان شناختی به این نکته
اشاره دارند که «غذا خوردن» رفتار بسیار
پیچیده ای است که به نیازهای روحی،
اجتماعی، زیبایی و … پاسخ می دهد.
از سنین آغازین زندگی، غذا در پرورش
ما نقش دارد. همچنان که بزرگ تر می شویم،
نقش غذا در زندگی اجتماعی و فردی ما
پررنگ تر می شود. رخدادهای برجسته زندگی
مانند ازدواج، مراسم مذهبی، فارغ التحصیل
شدن از دانشگاه، یافتن شغل، خریدن خانه و
… معمولاً با «خوردن» همراه است. می توان
گفت دعوت کردن خانواده، اقوام و دوستان
دور یک سفره، بهترین وسیله برای حفظ
روابط خانوادگی و اجتماعی است.
به سبب اهمیت همین موضوع است که
شال و کلاه کردیم و به دیدار خانم مهندس
«راضیه صفایی» مسئول آموزشگاه آشپزی
«عسل» آمدیم تا از نزدیک با ایشان و سه
رشته آشپزی، شیرینی پزی و سفره آرایی که
در «عسل» آموزش داده می شود، آشنا شویم.
وارد کلاس که می شویم، بوی خوش
شیرینی و غذا شامه هایمان را می نوازد.
لحظه ای احساس می کنیم وارد یک قنادی یا
رستوران کوچک و تمیز و شاد شده ایم. در
ابتدای ورود، صندلی های زردرنگ، میزهای
آبی و پرده های قرمز، توجه مان را جلب
می کند. این ترکیب شاد از سه رنگ اصلی در
کنار سبزی گیاهان طبیعی و مصنوعی در
گوشه و کنار کلاس، شادابی و طراوت خاصی
به بیننده می دهد. چیدمان صندلی ها دور تا
دور کلاس باعث می شود در لحظه ورود به
کلاس، چهره همه هنرجوها را در زمانی کوتاه
از نظر بگذرانیم؛ چهره هایی غالبا شاد و پر از
انرژی، که با وجود جوّ کلاس شادی و روحیه
به ما می دهد.
روی یکی از میزها چند نوع شیرینی و
غذا چیده شده است که پس از پرس و
جوهایی در باره آنها شروع به گرفتن عکس
می کنیم. پس از آشنایی مقدماتی با هنرجوها،
گفتگویمان را شروع می کنیم. در آغاز این
پرسش به ذهن مان می رسد که چه شد و چرا
هنرآموزان برای یادگیری این سه رشته اقدام
کردند. آنان که بیشتر از طریق تبلیغات و
آگهی ها با کلاس آشنا شده اند در مورد
علاقه شان به این هنرها می گویند. ابتدا
«هانیه» که ۲۲ سال دارد می گوید: «آموزش
این رشته های هنری هم در زمان حال و هم
در آینده (که وارد زندگی مشترک بشویم)
اهمیت زیادی دارد. چه از نظر سلامت و
بهداشت تغذیه خانواده و چه از نظر ایجاد
تنوع در زندگی؛ از همه مهم تر از نظر ایجاد و
تقویت توانایی و مهارت در خودمان.»
«سمیرا» و خانم «نادعلی» معتقدند
فراگیری این هنرها به خاطر کاربرد روزانه و
مستمرشان در زندگی، بسیار مفید است.
«فاطمه» (که متأهل است و دو فرزند دارد)
می گوید: «پوشاک و وسایل خانه را می شود از
هر جایی تهیه کرد اما غذا و مواد غذایی را از
آنجا که مستقیما با سلامتی مان در ارتباط
است، نمی توان بی توجه و از هر مرکزی
خرید؛ باید به سالم بودن آن اطمینان
داشت.»
فکر می کنید حضور در کلاس چقدر
می تواند در زندگی آدم اثر بگذارد؟
«عسگری» می گوید: «خیلی زیاد،
خصوصا اگر با سلیقه و خلاقیت همراه شود.
به نظرم با سلیقه و خلاقیت می توان هر
غذایی حتی ساده ترین غذاها را به زیبایی
آراست و آن را لذیذتر کرد.»
«نادعلی» می افزاید: «مسلّما هر چه در
اداره خانه و زندگی سلیقه و خلاقیت به خرج
داده شود، اداره زندگی موفق تر خواهد بود.
بدون شک در یک خانواده موفق، آرامش و
آسایش بیشتری فراهم است و افراد با
دلگرمی و محبت در کنار یکدیگر خواهند
بود.»
زیبایی غذا تا چه اندازه و به چه
قیمتی؟
«عسگری»: تا آن اندازه که به کیفیت آن
لطمه نزند و باطن غذا فدای ظاهر یا طعم آن
نشود.
آموزش هایی که ارائه می شود، چقدر
در بالا بردن کیفیت تغذیه خانواده مؤثر
است؟
«نادعلی»: تا پیش از حضور در کلاس از
روغن جامد استفاده می کردم و نسبت به آن
اصرار داشتم اما حالا با آگاهی نسبت به
ضررهای روغن به ویژه روغن جامد، به عدم
استفاده از آن توجه دارم.
«عسگری»: فقط پخت غذا را آموزش
نمی بینیم، بلکه در مورد فایده و خواص مواد و
ترکیبات مناسب مواد غذایی بحث و گفتگو
می شود.
«مردها آدم های شکمویی هستند»؛
نظرتان در مورد این جمله چیست؟
«نادعلی»: در مورد همسر من که کاملاً
صدق می کند.
«زهرا»: اصلاً به تشویق همسرم به
کلاس می آیم.
«هانیه»: تا حد زیادی موافقم و فکر
می کنم آنها به خورد و خوراک شان اهمیت
می دهند.
خانم ها نباید فراموش کنند بدترین زمان
برای بیان صحبت و گله گذاری، وقتی است
که همسرشان گرسنه است چرا که با این کار
یک لذت مهم را از آنها می گیرند.
«معصومه»: نمی توان این موضوع را در
مورد همه مردها گفت.
وقتی از آنان نظرشان را در مورد
غذاهای آماده می پرسیم جالب است که
تقریبا همه هنرجوها نسبت به سلامت و
بهداشت غذای آماده با تردید صحبت
می کنند اما معتقدند استفاده از غذای بیرون
برای تنوع و هر چند وقت یک بار بد نیست.
چقدر اهمیت دارد اعضای خانواده کنار
هم و با هم غذا بخورند؟
«معصومه»: بسیار اهمیت دارد. با هم و
در کنار هم غذا خوردن باعث نزدیک تر شدن
افراد خانواده به هم می شود، به ویژه حضور
پدر در کنار سایر افراد خانواده بسیار اهمیت
دارد.
«هانیه» معتقد است خیلی لذت بخش
است که بتوانی فضایی مناسب فراهم کنی تا
همه افراد خانواده در کنار هم غذا بخورند.
حضور در جمع به شادابی افراد و افزایش
اشتها کمک می کند.
«نادعلی» می گوید این مسئله در
خانواده های کم جمعیت از اهمیت بیشتری
برخوردار است، چرا که عدم حضور حتی یک
نفر در این خانواده ها کاملاً معلوم و مشهود
است.
در آموزش آشپزی چقدر به
صرفه جویی و استفاده بهینه از مواد غذایی
اهمیت داده می شود؟
هانیه: خیلی اهمیت داده می شود. مثلاً
در شیرینی پزی یاد می گیریم از مواد اضافی و
باقی مانده در ترکیبات جدید استفاده کنیم و
شیرینی تازه ای از آن تولید کنیم؛ یا در
آشپزی می توان برنجی را که زیادی و مصرف
نشده است، در ترکیبی تازه به غذایی جدید
مثل کوفته، شیربرنج و یا غذاهای دیگر
تبدیل کرد.
هنرجوی موفق این رشته کیست؟
کسی که نظم داشته باشد، در کارش
دقیق باشد، آموزش های ارائه شده در کلاس
را به اجرا در آورد، نتیجه کارش را در کلاس
ارائه دهد و از نظریات مربی بهره بگیرد.
سفره ایرانی چیست؟
سفره های رنگین و کاملاً چاق کننده با
غذاهای متنوع. با توجه به قومیت های
مختلف و جغرافیایی متنوع در کشورمان
شاهد گوناگونی زیاد در غذا هستیم.
«معصومه»: اولین ویژگی سفره ایرانی
این است که روی زمین انداخته می شود، نان
در آن، جایگاه مهمی دارد، غذاها متنوع
هستند، دسرها و مخلّفات متعدد مثل سبزی،
ماست، سالاد، ترشی، دوغ و … غالبا در آن
دیده می شود.
غذا خوردن در فرهنگ ما آداب خاصی
دارد؟
«هانیه»: سفره، احترام و حرمت زیادی
دارد. علاوه بر اهمیت داشتن، از نظر برطرف
کردن گرسنگی افراد، جای ارائه سلیقه و
خلاقیت بانوان می باشد.
«اصغری نیا»: غذا خوردن مثل هر عمل
خوب دیگری، در فرهنگ ما دارای آداب
خاصی است؛ از آن جمله می توان گفت با
تواضع و خشوع بر سر سفره بنشینیم، با نام و
یاد خدا آغاز کنیم، آهسته و با آرامش بخوریم،
به ظرف و لقمه دیگران نگاه نکنیم، هنگام
غذا خوردن صحبت نکنیم، در پایان با سپاس
از پروردگار و پیش از آنکه کاملاً سیر شویم،
دست از غذا بکشیم.
خانم «صفایی» که مشغول تزئین دسر
ماستی است که شبیه یک کیک خامه ای
می باشد، وارد گفتگو می شود و می گوید: «ما
در احادیث بزرگان دینی، از جمله آداب غذا
خوردن آن است که پیش از اینکه احساس
گرسنگی کنید، غذا نخورید و پیش از آنکه
کاملاً سیر شوید، دست از غذا خوردن
بکشید.»
از فرصت استفاده می کنیم و خانم
«صفایی» را به گفتگوی بیشتر دعوت
می کنیم و از او می خواهیم در مورد
فعالیت هایش توضیح بدهد.
امسال چهل و سومین بهار زندگی ام را
می گذرانم. در طول این ۴۳ سال همواره از
خدا خواسته ام یاری ام کند تا بتوانم در زندگی
انواع هنرها و مهارت های مختلف را بیاموزم.
خوشبختانه توانسته ام مدرک مهندسی صنایع
غذایی و کارشناسی مدیریت بازرگانی و مدرک
مربی گری در سیزده رشته هنری و گواهینامه
بیست و چهار رشته هنری چون خیاطی،
گلدوزی، سرمه دوزی، مکرومه بافی،
قلاب بافی، گلسازی، آرایشگری، اتومکانیک،
پرورش قارچ و … را به دست بیاورم.
از جمله فعالیت هایم حضور در
المپیادهای رشته های فنی و حرفه ای در
ایران و بین الملل با عنوان داور، نیز همکاری
با صدا و سیما و شیلات استان قم، جهاد
سازندگی، کمیته امداد امام خمینی(ره)،
نهضت سوادآموزی و مرکز جهانی علوم
اسلامی در زمینه آموزش رشته های مختلف
هنری است. در حال حاضر مسئول و مربی
آموزشگاه شیری
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 