پاورپوینت کامل آنچه باید در باره دل، جگر، قلوه، سیرابی، شیردان،مغز و غیره دانست ۳۳ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل آنچه باید در باره دل، جگر، قلوه، سیرابی، شیردان،مغز و غیره دانست ۳۳ اسلاید در PowerPoint دارای ۳۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل آنچه باید در باره دل، جگر، قلوه، سیرابی، شیردان،مغز و غیره دانست ۳۳ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل آنچه باید در باره دل، جگر، قلوه، سیرابی، شیردان،مغز و غیره دانست ۳۳ اسلاید در PowerPoint :

>

۱۱۶

خانه و خانه داری / نکته ها

فواید

منابع ارزان پروتئین اند.

جگر و قلوه، منبع ممتاز ویتامین
۱۲B، فولات، نیاسین، آهن و سایر مواد
معدنی اند.

بیشتر چنین مواد غذایی در زمره منابع
غنی پتاسیم هستند.

مضرات

بسیاری از امعا و احشای یادشده
انباشته از کلسترول اند.

ممکن است جگر، سموم را در خود
پنهان سازد.

امکان دارد مصرف بیش از حد جگر،
موجب افزایش تدریجی ویتامین A گردد.

به رغم ارزش غذایی فراوانی که امعا و
احشا دارند، هیچ گاه در ایالات متحده به
اندازه فرانسه و برخی کشورهای اروپایی،
طرفدار پیدا نکرده اند. حتی در سالیان اخیر،
مصرف آنها از رونق افتاده است چرا که
پاره ای از مواد غذایی مزبور به ویژه مغز و
جگر سرشار از کلسترول می باشند. در
انگلستان، جار و جنجال ناشی از بیماری
جنون گاوی (التهاب مغز: آنسفالیت گاوی
اسفنجی شکل) نگرانی حاصل از خوردن مغز،
به سبب بیم از ابتلا به بیماری کشنده مشابه
مغزی را در آدمیان افزون ساخته است. با این
حال، موادی چون جگر، قلوه، خوش گوشت
(تیموس و لوزالمعده)، شکمبه، سیرابی و
سیراب شیردان گوساله معمولاً در
صورت غذای تالارهای غذاخوری محلی و
مشهور دیده می شوند.

اکثر پاته ها و گوشت های کنسروی
پرطرفدار نظیر کالباسِ جگر از گوشت
اندام های بدن و شاید سایر انواع آنها مانند
پاهای گاو و گوسفند به عمل می آیند.

جگر سیاه

جگر سیاه که همان کبد می باشد، دارای
پروتئین فراوانی در حد گوشت قرمز است.
مقدار چربی آن اندک بوده ولی میزان
کلسترولش بیش از دو برابر گوشت قرمز
کم چربی می باشد. حد آهن جگر بیشتر از
گوشت قرمز و تقریبا سه برابر آن است. به
همین دلیل از منابع بسیار خوب آهن به شمار
می آید و در افرادی که کم خون بوده و دچار
فقر آهن هستند، می توان مصرف جگر سیاه
را به مقدار معین توصیه کرد. در ضمن، جگر
سیاه از منابع سرشار ویتامین ۱۲B شمرده
می شود. کمبود این ویتامین در بدن موجب بروز
نوعی کم خونی کشنده می گردد. این ویتامین
فقط در منابع غذایی حیوانی وجود دارد.

جگر سیاه یکی از منابع بسیار غنی
ویتامین Aاست. همان طور که می دانید
ویتامین A از جمله ویتامین های محلول در
چربی است که در رشد، سلامت پوست،
سلامت بینایی و افزایش مقاومت بدن در
برابر عفونت ها، نقش بسزایی دارد. جگر سیاه
یکی از مواد غذایی است که از حیث مقدار
ویتامین A تقریبا ماده غذایی شبیه به آن وجود
ندارد. در افرادی که دچار کمبود این ویتامین
هستند، مصرف کمی جگر یا عصاره آن
می تواند به خوبی مشکل آنان را برطرف سازد.

گفتنی است مصرف زیاد جگر در پاره ای
افراد باعث بروز مسمومیت ناشی از ویتامین
Aمی گردد. از آنجایی که جگر، انبار
ویتامین A، آهن و بسیاری مواد مغذی دیگر
است، نتیجه می گیریم که منبع گوشتی بسیار
مقوی هم هست. یک وعده جگر گاو به وزن
حدود ۱۲۰ گرم، بیش از ده برابر «آر.دی.ای»
[مقدار مجاز خوراکی توصیه شده [ویتامین
A، ۳۵ تا ۵۰ برابر این مقدار ویتامین ۱۲B

(بسته به شیوه آماده سازی آن)، ۱۰۰ درصد یا
فزون تر از مقادیر مجاز توصیه شده «فولات»
و «نیاسین» و افزون بر مقادیر یادشده آهن و
روی به دست می دهد.

۲۰۰ کالری موجود در یک وعده جگر به
وزن حدود ۱۲۰ گرم، کمتر از اکثر قطعات
دیگر گوشت گاو است ولی زیانبارترین ویژگی
جگر، فراوانی میزان کلسترول آن است، به
طوری که هر وعده جگر پخته گاو به وزن یاد
شده، ۴۰۰ میلی گرم و همین مقدار جگر
سرخ کرده ۵۰۰ میلی گرم کلسترول دارد.

انجمن قلب آمریکا توصیه می کند
کلسترول غذایی نباید به طور متوسط از
روزانه ۳۰۰ میلی گرم تجاوز کند. در عین حال
باید دانست که مصرف تصادفی یک وعده
جگر همراه با غذای کم چرب و کم کلسترول
احتمالاً زیان بخش نیست مگر اینکه شخص
دچار بیماری قلبی بوده و یا کلسترول خونش
خارج از اندازه باشد که در این صورت چه بسا
چشم پوشی از مصرف جگر، عاقلانه تر است.

یکی از نقش های عمده جگر، سوزاندن،
مصرف کردن و زهرزدایی آمیزه های
(ترکیبات) شیمیایی است. از همین رو، امکان
دارد جگر، پس مانده های پادزیست ها
(آنتی بیوتیک ها) و سایر داروهایی را که به
حیوانات گوشتی داده می شود و همچنین
سموم زیست محیطی را در خود پنهان سازد.
به این دلیل است که برخی پزشکان با
خوردن مرتب جگر مخالفت می ورزند.

جگر یکی از غنی ترین منابع ویتامین A
است. وقتی فردی بیش از حد نیاز جگر
می خورد، مازاد آن در بدنش انباشته می شود و
به مرور زمان افزایش تدریجی ویتامین A به
آسیب دیدگی کبد، خستگی و ناراحتی های
دیگر می انجامد. به عنوان مثال، پژوهش های
به عمل آمده نمایانگر آنند که مصرف ۵ تا ۱۰
بار مقدار مجاز خوراکی توصیه شده
(آر.دی.ای) ویتامین Aپیش و طی دوران
اولیه بارداری قادر است خطر نقایص
مادرزادی را افزون سازد. طبعا مصرف مقادیر
زهرآگین ویتامین مزبور از یک برنامه غذایی
معمولی اگر ناشدنی نباشد، دشوار است. ولی
چون جگر خیلی انباشته از این ماده غذایی
است، بنابراین کسی که چند دفعه از آن
استفاده می کند، امکان دارد دچار نوعی
مسمومیت شود.

جگر سفید

جگر سفید یا همان شش ها که مسئول
تنفس و تبادل اکسیژن و دی اکسید

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.