پاورپوینت کامل بهداشت ظروف مواد غذایی ۱۳ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل بهداشت ظروف مواد غذایی ۱۳ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل بهداشت ظروف مواد غذایی ۱۳ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل بهداشت ظروف مواد غذایی ۱۳ اسلاید در PowerPoint :

>

۱۲۳

خانه و خانه داری / نکته ها

ظروف ملامینی:

این ظروف باید دارای مُهر استاندارد یا
پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و
آموزش پزشکی باشند، در غیر این صورت
احتمال دارد که از کربنات کلسیم در تهیه آن
استفاده شده باشد که کاملاً خطرناک است.
ظروف ملامین تقلبی اغلب در واحد حجم
دارای وزن کمتری هستند یعنی سبک ترند.
جهت برّاق بودن ظروف ملامین از پوششی
به نام «گلیزر» استفاده می شود که مانند لعاب
عمل کرده و باعث براقیت ظرف می شود.
بدیهی است در صورت مناسب نبودن گلیزر یا
استفاده طولانی مدت ممکن است این
پوشش آسیب ببیند.

ظروف ملامین را نباید با اجسام خشن
مانند سیم ظرفشویی شست، چون خش
برمی دارند. همچنین هنگام بریدن میوه باید
مراقب باشید تا چاقوی تیز با ظروف برخورد
نکند و باعث از بین رفتن لعاب محافظ نشود
که در این صورت میکروب ها به راحتی به
ظروف نفوذ می کنند و در نوبت های استفاده بعدی
موجب آلودگی غذاها می شوند. همچنین مرور
زمان ممکن است باعث از بین رفتن کیفیت این
ظروف و یا لب پر شدن آنها شود.

به دلیل نفوذ میکروب ها، استفاده از
ملامین های ترک دار و کهنه توصیه نمی شود.

ظروف بلوری:

ظروف بلوری مشکلی برای سلامتی
ایجاد نمی کنند و به راحتی آلوده نمی شوند. از
بدنه و خارج از ظروف هم به محتویات داخل
ظروف دید کافی وجود دارد که اینها از
محاسن این ظروف است. اما هنگام استفاده
از این ظروف به خاطر داشته باشید که نباید
آنها را روی حرارت مستقیم قرار دهید.
همچنین این ظروف نباید در معرض شوک
حرارتی قرار گیرند یعنی نباید آنها را بلافاصله
سرد و یا گرم کرد. برای شستشو می توان در
آب ولرم به همراه انواع شوینده ها استفاده
کرد. اگر لب پَر شوند، موجب تجمع میکروب ها
می شوند و دیگر نباید مورد استفاده قرار
گیرند.

ظروف پیرکس:

ظروف پیرکس در برابر حرارت مقاومت
زیادی داشته و ترک نمی خورند. این خاصیت
باعث می شود که ظروف پیرکس علاوه بر
سرو غذا، در پخت و پز نیز مورد استفاده قرار
گیرند. ظروف شیشه ای به دلیل اینکه با ماده
غذایی واکنش ندارند و مقاوم به حرارت بوده
و به راحتی قا

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.