پاورپوینت کامل رژیم غذایی ضد کلسترول ۳۷ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل رژیم غذایی ضد کلسترول ۳۷ اسلاید در PowerPoint دارای ۳۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل رژیم غذایی ضد کلسترول ۳۷ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل رژیم غذایی ضد کلسترول ۳۷ اسلاید در PowerPoint :
>
۹۴
«در قسمت قبلی انسان، تغذیه، سلامتی، به پاورپوینت کامل رژیم غذایی ضد کلسترول ۳۷ اسلاید در PowerPoint و
انواع غذاهای مفید جهت کنترل سطح
کلسترول خون پرداخته شد. در این شماره
نیز به ادامه بحث سلامت قلب و عروق با
کمک دریافت غذاهای ضد کلسترول
می پردازیم.»
هویج ضد کلسترول
هویج از جمله مواد غذایی مفید است که
میزان کلسترول بد را کاهش داده و باعث
افزایش سطح کلسترول خوب می شود.
طبق تحقیقات صورت گرفته مصرف
روزانه چند عدد هویج کلسترول را ۱۰ تا ۲۰
درصد کاهش می دهد و مصرف هویج از
افزایش سطح کلسترول بد در افراد جلوگیری
می کند. محققان علت این امر را فیبر محلول
موجود در هویج (الیاف گیاهی) به نام
پکتین می دانند.
در آزمایشی که در کانادا انجام شد نیز
پژوهشگران دریافتند که مصرف روزانه ۵/۲
عدد هویج خام کلسترول بد را تا ۱۱ درصد
کاهش داد. تحقیق دیگری نیز نشان می دهد
که میزان بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ)
موجود در یک یا دو هویج باعث ازدیاد قابل
توجه سطح کلسترول خوب می شود.
مواد غذایی غنی از کلسیم
کلسیم سلاحی است ضد کلسترول بد.
کلسیم از جذب چربی های مضر اشباع شده در
دستگاه گوارش جلوگیری می کند. این چنین
چربی ها که در گوشت، کره و روغن حیوانی
فراوان وجود دارد باعث افزایش سطح
کلسترول بد می شود، اما اگر از جذب آنها
جلوگیری کنیم سطح کلسترول تغییر نمی کند.
در حقیقت وقتی افراد در رژیم غذایی خود از
کلسیم فراوان استفاده کنند، میزان چربی
خون آنها به طور مؤثری کاهش می یابد. البته
با خوردن کلسیم نمی توان از خطر رژیم
پرچربی کاست ولی به هر حال مصرف کلسیم
بر سطح کلسترول تأثیر دارد.
ساده ترین راه به دست آوردن کلسیم از
راه شیر و ماست کم چربی است. یک لیوان
شیر کم چرب حاوی ۳۰۰ میلی گرم و یک
فنجان ماست کم چرب حاوی ۴۱۵ میلی گرم
کلسیم است.
تخم مرغ و کلسترول
مصرف موادی مانند تخم مرغ، جگر و
برخی غذاهای دریایی که همگی مملو
از کلسترول هستند تا چه اندازه
خطرآفرین است؟
واقعیت این است که غذاهای محتوی
کلسترول فراوان تنها علل فرعی افزایش
سطح کلسترول در خون هستند. ما باید
چربی های اشباع شده حیوانی را دشمن واقعی
انسان بدانیم. این نوع چربی ها ۴ برابر بیشتر
توانایی افزایش سطح کلسترول را دارند.
مطالعات نشان داده است که رژیم غذایی
مملو از تخم مرغ کلسترول زا فقط در ۲ نفر از
۵ نفر موجب افزایش کلسترول خون می شود.
علت این است که هنگامی که کلسترول
فراوان مصرف می کنید، کبد مقدار کمتری
کلسترول را در جریان خون جاری می سازد و
بنابراین سطح کلسترول ثابت می ماند. جالب
اینجا که کاهش ۵۰ میلی گرم از کلسترول
غذایی در روز مقدار کلسترول خون را تنها ۱
درجه کاهش می دهد.
بررسی ۱۲۰۰۰۰ مرد و زن در مدت ۱۴
سال نشان داده است که مصرف روزانه یک
تخم مرغ، عامل بیماری های قلبی به حساب
نمی آید و خطری برای ابتلا به بیماری کرونر
قلبی یا سکته مغزی ایجاد نمی کند. در واقع
تحلیل گران به این نتیجه رسیده اند که
مصرف تخم مرغ برای کلسترولِ خوب و
تری گلیسرید مفید است زیرا موجب تأمین
آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی دیگری
می شوند که افزایش خطرآفرین کلسترول
خون را خنثی می کنند. البته در افرادی که
دچار بیماری قند بوده و روزانه بیش از یک
عدد تخم مرغ مصرف کرده اند بیشتر از
افرادی که در هفته کمتر از یک تخم مرغ
مصرف می کنند در خطر بیماری های قلبی
قرار می گیرند.
از سوی دیگر، باید دانست که استفاده از
غذاهای حاوی کلسترول، کار عاقلانه ای
نیست. مصرف کنندگان کلسترول به مقدار زیاد
(روزانه ۷۰۰ میلی گرم یعنی مقداری که در
سه عدد تخم مرغ وجود دارد) دارای طول
عمر متوسطی سه سال کمتر از دیگران
خواهند بود.
به کلی کنار گذاشتن غذاهای حاوی
کلسترول نیز کار خطرسازی است. ممکن
است با این کار دچار کمبود کولین شویم.
کولین در غذاهایی مانند تخم مرغ یافت
می شود. پس چه باید کرد؟ به منظور به دست
آوردن کولین، مقدار غذاهای حاوی کلسترول
بالا مصرف کنید اما در این کار افراط نکنید.
چربی های اشباع شده
از سال ۱۹۵۰ میلادی (۱۳۲۹ شمسی)
به بعد که رابطه بین کلسترول و رژیم غذایی
معلوم شده است، خطر چربی های حیوانی به
دفعات توسط پژوهشگران تذکر داده شده
است. بی تردید مصرف چربی حیوانی سطح
کلسترول بد را در اکثر افراد به درجات مختلف
افزایش می دهد و خودداری از مصرف چنین
چربی هایی سطح کلسترول را کاهش می دهد.
به همین علت است که باید در خوردن کره،
شیر پرچربی، پنیر، گوشت قرمز و پوست مرغ
دقت نمود تا شریان و عروق شما از
آسیب سخت شدن رگ ها و لخته خون در
امان بمانند.
چربی های ترانس
چربی های ترانس که در هنگام تهیه
روغن نباتی حاصل می شوند به اندازه
چربی های اشباع شده در تولید کلسترول
خطرآفرینند. با اضافه کردن ۲ درصد کل
کالری مورد نیاز از طریق چربی های ترانس،
احتمال ابتلا به بیماری های قلبی دو
برابر می شود.
برای اینکه سالم بمانیم در مصرف کره
گیاهی، روغن جامد نباتی و غذاهای
کنسروشده ای که مملو از روغن نباتی هستند
احتیاط کنید. تنها کاستن ۴ گرم از مصرف
روزانه چربی های ترانس احتمال ابتلا
به بیماری های قلبی را ۵۰ درصد
کاهش می دهد.
یک نکته:
از چربی های حیوانی اشباع شده و
چربی های ترانس بیش از ۱۰ درصد کالری
لازم روزانه را مصرف نکنید و اگر ممکن
است حتی این تعداد را هم کاهش دهید. از
غذاهایی که روی برچسب آنها عبارت «روغن
نباتی هیدروژنه» نوشته شده کمتر
مصرف کنید.
خطرهای عدم استفاده مناسب از
گروه چربی ها
برخی افراد گمان می کنند هر چه کمتر
چربی مصرف کنند، عروق و قلب آنها از خطر
مصون خواهند ماند. در حالی که عدم استفاده
مناسب از چربی می تواند قلب افراد سالم را
در خطر جدی قرار دهد. مصرف کمِ چربی هم
برای قلب زیان آور است:
* استفاده از رژیم غذایی با چربی غیر
کافی سطح انواع کلسترول بد را افزایش داده
و فرد را به بیماری قلبی نزدی
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 