پاورپوینت کامل پنیر فرآورده با ارزش شیر(۱) ۱۲ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل پنیر فرآورده با ارزش شیر(۱) ۱۲ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل پنیر فرآورده با ارزش شیر(۱) ۱۲ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل پنیر فرآورده با ارزش شیر(۱) ۱۲ اسلاید در PowerPoint :

>

۱۲۴

پنیر، فرآورده غذایی است که از لخته شدن کازئین شیر در محیط
اسیدی در اثر آنزیم مخصوص رنین تولید می شود. اغلب برای ترش کردن شیر از پنیر
مایه استفاده می کنند ولی گاهی سرکه یا آبلیمو هم بکار می رود.

تا چند سال پیش تنها دو یا سه نوع از انواع پنیر در بازار
مصرف موجود بود ولی با تولید انواع مختلف پنیرها توسط واحدهای تولیدکننده، به
تدریج مردم ایران نیز با انواع پنیرهای دیگر آشنا شدند.

در حال حاضر جامعه ایرانی دیگر با پنیرهایی که نام خارجی
دارند بیگانه نیستند و این محصولات جایگاه مصرفی در رژیم غذایی روزانه مردم
یافته اند.

ارزش غذایی پنیر

پنیر، یکی از محصولات با ارزش شیر است و دارای ارزش غذایی
بسیار خوبی است زیرا از نیم لیتر شیر فقط می توان ۵۶ گرم پنیر به دست آورد. در
پنیرسازی قسمت اعظم ویتامین های گروه Bپنیر به استثنای ۲B و ۱۲B وارد آب پنیر
شده و از بین می رود. البته بیشتر مواد مغذی شیر در دلمه پنیر باقی می ماند.

میزان ویتامین A پنیر زیاد است به غیر از پنیرهایی که از
نظر چربی فقیر هستند. پنیر یکی از غنی ترین منابع طبیعی کلسیم نیز می باشد.
اسیدهای آمینه کازئین که در پنیر موجود می باشد از نظر تنوع بسیار کامل بوده و
حاوی کلیه اسیدهای امینه ضروری می باشند. پنیر غذایی بسیار فشرده تر از شیر اما
ناکامل تر از آن است زیرا فاقد کربوهیدرات می باشد.

مقدار حقیقی ویتامین پنیر بسیار گوناگون است و این امر
بستگی به کیفیت شیری دارد که در تولید پنیر بکار برده می شود.

قابلیت هضم پنیر نیز بیشتر از گوشت است و هر چه پنیر بیشتر
برسد قابلیت هضم آن بهتر و زیادتر می شود.

انواع پنیر

در ادامه چند نوع پنیری را که استفاده بیشتری دارند مورد
بررسی قرار می دهیم

پنیرفتا، نوعی پنیر است که داخل آب نمک قرار می گیرد. پنیر
را پس از

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.