پاورپوینت کامل آدامس جویدن و تأثیرات آن بر سلامتی ۱۷ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل آدامس جویدن و تأثیرات آن بر سلامتی ۱۷ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل آدامس جویدن و تأثیرات آن بر سلامتی ۱۷ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل آدامس جویدن و تأثیرات آن بر سلامتی ۱۷ اسلاید در PowerPoint :

>

۱۲۲

آدامس، نوعی شیرینی است که تنها جویده می شود و آن را نمی بلعند. گفته شده آدامس جویدن را یونانیان، به مردمان شناساندند. آنها صمغ یا رزین درخت masticیا mastiche را می حویدند. این صمغ را بیشتر زنان یونانی می جویدند. آنها برای تمیز کردن دندان ها و خوش بو کردن تنفس، از این صمغ ها استفاده می کردند.

در حدود سال ۵۰ بعد از میلاد، یک داروساز یونانی به نام DIOSCORIdes اولین کسی بود که پودر mastiche را به جهانیان شناساند. بعدها، انگلیسی ها از پوست نوعی درخت کاج به عنوان صمغ استفاده کردند.

در سال ۱۸۶۰، این صمغ ها به آمریکا برده شد و در آنجا یک تکنسین دندانساز به نام آلفرد آدامز، سعی در ساخت یک نوع ماده لاستیک مانند از این صمغ ها کرد و بدین وسیله بود که آدامس شناخته شد. ظاهرا نام آدامس هم از نام همین آقای آلفرد آدامز گرفته شده است. دکتر آدامز برای بهتر کردن آدامس ها، خودش آنها را می جوید و به اصطلاح آزمایش می کرد و آنهایی که خوب بودند را در مغازه ای که به همین منظور باز کرده بود، می فروخت.

مواد تشکیل دهنده آدامس

حدود ۳۰ درصد از آدامس را موادی تشکیل می دهد که هنگام جویدن حل نمی شوند. این مواد شامل صمغ های طبیعی، لاتکس ها، پلاستیک ها مثل پلی اتیلن، پارافین جامد یا موم زنبور عسل هستند.

شیرین کننده ها نیز بیشترین و حدود ۵۹ درصد مواد آدامس را به خود اختصاص می دهند.

مواد نگهدارنده، نرم کننده و طعم دهنده نیز بخش دیگری از مواد تشکیل دهنده آدامس هستند. امروزه طعم های نعناع، دارچین، اوکالیپتوس، شیرین بیان، انواع میوه ها مثل لیمو، توت فرنگی، آناناس، سیب، مرکبات، هندوانه، انبه، زنجبیل و طعم کولا در آدامس ها بکار برده می شود.

بهتر است کسانی که آدامس می جوند توجه داشته باشند که:

ـ بزاق دهان تا ده برابر افزایش می یابد.

ـ آدامس با تحریک معده و تسریع عمل هضم باعث افزایش حس گرسنگی می شود.

ـ جویدن آدامس ضربان قلب را اندکی افزایش می دهد (۵ ضربان در دقیقه) که باعث افزایش جریان خون به مغز و دیگر اعضای بدن می گردد.

ـ جویدن آدامس در هر ساعت ۱۲ کیلو کالری انرژی می سوزاند.

ـ جویدن طولانی مدت و با شدت آدامس می تواند به مفصل گیجگاهی فکی آسیب رسانده و یا پر کردگی های دندان ها را از جای خود خارج سازد.

با این حال اگر می خواهید آدامس بجویید حتما:

۱. از جویدن آدامس با دهان باز خودداری کنید.

۲. در کلاس های درس، محیط مدرسه و دانشگاه، مسجدها و محیط های دینی، میهمانی های رسمی، مراسم های رسمی (ازدواج، نامزدی و تدفین)، مطب دکتر و بیمارستان از جویدن آدامس خودداری کنید.

۳. از انداختن آدامس به روی زمین و یا به بیرون پرتاب کردن آن از پنجره خودرو اجتناب ورزید.

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.