پاورپوینت کامل میوه ها و دسرهای خوش مزه(۲) ۲۷ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل میوه ها و دسرهای خوش مزه(۲) ۲۷ اسلاید در PowerPoint دارای ۲۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل میوه ها و دسرهای خوش مزه(۲) ۲۷ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل میوه ها و دسرهای خوش مزه(۲) ۲۷ اسلاید در PowerPoint :

>

هندوانه

خوردن یک برش هندوانه ی سرد در گرمای تابستان بسیار لذت بخش است. برای افرادی که در تابستان دچار گرمازدگی می شوند، نوشیدن آب هندوانه با کمی گلاب می تواند مفید باشد. هندوانه با داشتن بیش از نود درصد آب، برای رفع تشنگی و بیماران مبتلا به تب و بیماری های عفونی مفید است. هندوانه ضداستفراغ و تهوع، ضدعفونی کننده ی بدن و در واقع پاک کننده ی روده هاست. گوشت قرمز هندوانه مانند گوجه فرنگی حاوی مقادیر زیادی لیکوپن، و رنگ دانه های آلی دیگری است که از بیماری هایی مانند سرطان، سفت و سخت شدن دیواره ی سرخرگ و امراض دوران پیری جلوگیری می کند. با این وجود طبیعت هندوانه سرد است، از این رو خوردن هندوانه برای اشخاص سرد مزاج، تولید درد مفاصل می کند.

صد گرم هندوانه شامل این مواد مغذی است: سی کیلوگرم کالری انرژی، ۴/. گرم پروتئین، ۴/۶ گرم قند، ۳/. گرم فیبر، یک میلی گرم سدیم، هفت میلی گرم کلسیم، صد میلی گرم ویتامین C، ۵۹۰ واحد بین المللی ویتامین A.

هندوانه ی رسیده را اگر بین دو دست نزدیک گوش تان بگیرید و اندکی فشار دهید، صدای قرچ مانندی حاکی از ترک برداشتن محتویات آن خواهد داشت. هم چنین با کف دست و پشت ناخن، به آن ضربات کوتاه و متوالی بزنید؛ در صورتی که صدای بم، آهسته و طبل مانندی مانند تاپ تاپ داد، رسیده است و در صورتی که صدای زیر و بلند مانند مانند تق تق داشت، زمان چیدن یا خوردن آن نرسیده است. به قسمتی که هندوانه از بوته جدا شده نگاه کنید، اگر هنوز مقداری از ساقه به آن چسبیده، احتمال شیرین بودنش اندک است، چون هنوز نارس و کال به بازار آمده؛ اما اگر ساقه کاملاً از هندوانه جدا شده و تورفتگی ایجاد کرده، به دلیل رسیدگی آسان تر چیده و جدا شده، بنابراین شیرین تر است.

طالبی

طالبی لطیف، پرآب و معطر و گاهی خیلی شیرین است. طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین A و C است و مملو از بتاکاروتن که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود. مواد مغذی مفید دیگری مانند پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین B1 و B6 در این میوه موجود است.

هر یک فنجان طالبی دارای ۵۶ کالری انرژی و حاوی ۴۹۴ میلی گرم پتاسیم است که این مقدار ده تا بیست درصد از نیاز روزانه ی افراد به پتاسیم را تأمین می کند. این مقدار صد درصد از نیاز روزانه ی افراد به ویتامین C را نیز تأمین می کند. یک طالبی متوسط پنج گرم از ۲۵ گرم فیبر مورد نیاز بدن را نیز فراهم می کند.

طالبی به دلیل داشتن ویتامین A در بهبود بینایی و حفظ سلامت و طراوت پوست نقش ارزنده ای دارد. بتاکاروتن بالای طالبی مانع بروز آب مروارید در سالمندان می شود. در ضمن ویتامین C بالایی که در طالبی وجود دارد به همراه بتاکاروتن، احتمال بروز سرطان های ریه، سینه، مثانه، روده ی بزرگ، معده و لوزالمعده را در افراد کاهش می یابد. این دو ماده مغذی با فعالیت آنتی اکسیدانی که دارند از فعالیت تخریبی رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و مانع تشکیل غدد سرطانی می شوند.

کلسترول و فشارخون بالا، زمینه ساز بروز بیماری های قلبی هستند. طالبی به دلیل دارا بودن مواد مغذی این دو فاکتور را کنترل و در حفظ سلامت قلب مؤثر است. مصرف یک واحد طالبی (یک چهارم طالبی کوچک) در روز به میزان ۲۵ درصد احتمال بروز فشارخون را کاهش می دهد.

به هنگام خرید این میوه توجه داشته باشید که طالبی های سنگین تر را انتخاب کنید. وقتی با کف دست به یک طالبی رسیده ضربه می زنید، صدای توخالی دارد. محل اتصال آن به ساقه باید کمی نرم باشد و باقی مانده ی ساقه باید به راحتی کنده شود. یکی دیگر از نشانه های رسیده بودن طالبی بوی ملایم شیرینی است که از پوست آن به مشام می رسد. طالبی پوستی زبر دارد اگر آن را از نزدیک بو کنید، عطر خوبی دارد. سر طالبی، آن جا که شبیه دکمه به نظر می رسد، اندکی نرم تر است.

دسر طالبی: طالبی را به دو نیم کرده و بعد از خارج کردن تخمه های آن، با کمی شکر و گلاب و یا به صورت مخلوط شده با تکه های یخ، به شکل یک نوشیدنی خنک مصرف کنید. هم چنین می توان گلوله های کوچک طالبی را همراه با بستنی وانیلی به عنوان یک میان وعده به بچه های بدغذا و کسانی که

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.