پاورپوینت کامل کنگر، غذایی غنی از پتاسیم ۲۶ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل کنگر، غذایی غنی از پتاسیم ۲۶ اسلاید در PowerPoint دارای ۲۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل کنگر، غذایی غنی از پتاسیم ۲۶ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل کنگر، غذایی غنی از پتاسیم ۲۶ اسلاید در PowerPoint :
>
کنگر، گیاهی خودرو با برگ های خاردار و ساقه های ضخیم شبیه به کرفس است. زمان به گل نشستن این گیاه از بهار تا نیمه ی تابستان است که به عواملی چون شرایط اقلیمی و گرمای هوا وابسته است. دم برگ داخلی سفیدرنگ، رأس ساقه و هاگدان قسمت های خوراکی این گیاه را تشکیل می دهد. کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد. برای آن دسته از افرادی که گرم مزاج هستند، خوردن آن توصیه می شود. علاوه بر این، کنگر منبع غنی پتاسیم، کلسیم، و بتاکاروتن است. هم چنین حاوی آهن، فولات، سدیم و فیبر است.
خواص درمانی کنگر در سلامت بدن
سرگل های این گیاه به عنوان سبزی، به هضم مواد غذایی کمک می کند. عصاره ی برگ و ریشه ی کنگر برای جلوگیری از رسوب چربی در جدار رگ ها مفید بوده و در درمان یرقان، سوءهاضمه، احساس ناراحتی در معده، نفخ، بی اشتهایی، تهوع، اسهال خفیف یا یبوست، نارسایی کبد، دفع مزمن آلبومین و کم خونی بعد از جراحی مؤثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند.
ماده سینارین که در عصاره ی برگ کنگر وجود دارد، باعث کاهش کلسترول خون و کاهش سطح تری گلیسیرید خون نیز می شود؛ کبد را در برابر عفونت حفظ می کند و کمک می کند تا بعد از تخریب قسمتی از کبد، دوباره خود را از نو بسازد. از آن جایی که کنگر محتوی کربوهیدرات پیچیده ی غیرقابل هضم به نام اینولین است، خاصیت مسهلی دارد. از طرفی، اینولین موجود در کنگر، باعث افزایش باکتری های مفید و کاهش باکتری های مضر در مدفوع می شود. در حقیقت، باعث حفظ سلامتی روده شده و احتمالاً می تواند خطر سرطان روده ی باریک را کاهش دهد. آنتی اکسیدان موجود در کنگر، پوست را در برابر سرطان محافظت می کند.
کنگر ضدعفونی کننده، اشتهاآور، تب بر و هضم کننده ی غذاست و در ضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می شود. هم چنین کنگر در درمان یرقان، نارسایی کبد و کم خونی مؤثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند. استفاده ی خوراکی و دارویی این گیاه در ایران هم سابقه ای طولانی دارد.
مهم ترین ارزش غذایی کنگر، مربوط به کالری کم آن است. به علاوه، مقدار زیاد فیبر غذایی و وجود کربوهیدرات پیچیده ای به نام اینولین سبب می شوند که این سبزی بهاری به حفظ سلامت دستگاه گوارش به خصوص روده ها کمک کند. میزان کم سدیم و بالا بودن پتاسیم موجود در کنگر، به علاوه وجود ماده ی مؤثر سینارین که نقش آن در کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون به اثبات رسیده، در مجموع این سبزی بهاری را به ماده ی غذایی مناسبی برای پیش گیری یا کنترل بیماری های قلبی عروقی تبدیل می کند. استفاده از سبزی های دیگری مانند نعناع و جعفری در تهیه ی خورش کنگر، ارزش تغذیه ای آن را افزایش می دهد. به خاطر داشته باشید که ساقه های جوان و تازه ی کنگر، برای خرید و مصرف مناسب ترند. هم چنین هنگام طبخ، کنگر را زیاد سرخ نکنید.
کسانی که نباید کنگر مصرف کنند
– بهتر است زنان باردار، کودکان، بیماران مبتلا به بیماری شدید کبدی یا کلیوی از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند.
– از آن جایی که برگ های کنگر، محرک انقباض کیسه ی صفراست، افرادی که سنگ کیسه ی صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند؛ چراکه افزایش انقباض کیسه ی صفرا منجر به انسداد مجاری و حتی پارگی کیسه ی صفرا می شود.
– اشخاصی که نسبت به کنگر و یا خواص سینارین حساسیت دارند، باید از مصرف این گیاه پرهیز کنند.
پاک کردن کنگر
کنگر مثل کرفس شاخه شاخه است که هر شاخه، خودش چند سرشاخه دارد. برای راحتی کار می توانید به فاصله ی قد انگشت از ته شاخه ببرید و سرشاخه ها را جدا کرده، هرکدام را جدا تمیز کنید. تیغه ی یک چاقوی تیز را از کمی پایین تر از محل شروع تیغ ها به شاخه تکیه دهید و به آرامی رو به بالا بکشید. به راحتی تیغ ها از گوشت کنگر جدا می شوند. سر شاخه را هم با چاقو ببرید.
خورشت کنگر
پیاز را با کمی روغن تفت داده، گوشت را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. سپس مقداری آب بریزید تا بحوشد و در قابلمه را بگذارید تا گوشت سه ساعت بپزد. کنگر خرد شده را چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. سپس نعنا و جعفری را اضافه کنید و ده دقیقه
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 