پاورپوینت کامل زردچوبه، خوش رنگ و خوش رایحه ۴۲ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل زردچوبه، خوش رنگ و خوش رایحه ۴۲ اسلاید در PowerPoint دارای ۴۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل زردچوبه، خوش رنگ و خوش رایحه ۴۲ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل زردچوبه، خوش رنگ و خوش رایحه ۴۲ اسلاید در PowerPoint :

>

زردچوبه گیاهی است علفی و دارای ریزوم هایی که از آن ساقه ی هوایی به ارتفاع یک تا یک و نیم متر خارج می شود. برگ های این گیاه در قاعده ی ساقه، تقریباً غلاف دارد و در بالای ساقه، بدون غلاف هستند. ساقه ی گل دار از بین برگ ها خارج شده و به رنگ سبز مایل به زرد است. قسمت مورد استفاده، ریزوم ها است که کشت کاران پس از کندن و بیرون آوردن آن از زمین، ریشه های فرعی را جدا کرده و پس از شست و شو، در آفتاب، خشک می کنند؛ سپس به مصرف می رسانند.

زردچوبه از اجزای اصلی پودرهای کاری و برخی از انواع خردل است. زردچوبه در صنعت آشپزی به عنوان طعم دهنده ی غذا، بسیار استفاده می شود. زردچوبه در طب آسیایی، از گذشته های دور کاربرد داشته است. در طب چینی، برای درمان مشکلات متفاوتی نظیر بواسیر و نفخ، به کار می رفته، هم چنین به شکل ضماد و پماد به عنوان مسکن و برای درمان عفونت های قارچی نظیر کچلی، به طور موضعی کاربرد داشته است. از زردچوبه برای کنترل زردی و هپاتیت، و از روغن آن نیز گاهی در عطرسازی استفاده می شود.

گیاه دارویی زردچوبه در ایران کشت نمی شود ودر نواحی گرم آسیا و آفریقا کشت می گردد. بیش ترین صادرات این محصول از کشورهای هند، اندونزی و چین صورت می گیرد.

ترکیبات: مهم ترین ترکیبات زردچوبه، پیگمان های زردرنگ از دسته کورکومینوزیدها هستند. این مواد به میزان سه تا پنج درصد زردچوبه را تشکیل می دهند و ترکیبات اصلی آن شامل کورکومین و دزوکسی کورکومین هستند. ترکیبات دیگر شامل اسانس به میزان سه تا هفت درصد است که مهم ترین مواد آن شامل بیس آبولن، گواین، ژرماکرن، تورمرون، زینجیبرن و کورلون هستند. با توجه به مقادیر متفاوت مشتقات بیس آبولن در گونه های مختل زردچوبه، می توان گونه های مختلف آن را تشخیص داد.

خواص: مهم ترین خاصیت زردچوبه، خاصیت صفراآوری آن است. از دیگر خواص آن اثرات ضدالتهاب، ضدسموم بعضی مارها، ضدسموم کبدی، ضدباکتری، ضدسرطان، ضد نفخ و مقوی معده است. مصرف زردچوبه از بیماری قلبی و عروقی پیش گیری می کند به دلیل این که زردچوبه از چسبندگی پلاکت ها جلوگیری می کند و مصرف آن موجب کاهش کلسترول خون می شود.

زردچوبه سرشار از نیاسین، ویتامین b3، کلسیم، آهن، روی، مس، پتاسیم و منیزیم است و دارای ماده ای به نام کورکومین است که عامل رنگ زردچوبه و آنتی اکسیدان قوی است که باعث سم زدایی در بدن می شود. کورکومین موجود در زردچوبه، ضد سموم کبد، ضدالتهاب و ورم، ضددردهای روماتیسمی و التهابی است. زردچوبه یک اسید چرب بلند و شاخه دار است که ضدآلزایمر است و کورکومین موجود در زردچوبه باعث کاهش چربی های بد خون می شود و ضدگرفتگی عروق است.

زردچوبه تحریک کننده ی ترشحات پانکراس، هضم کننده ی غذا، خاصیت حل کننده و دفع کننده ی سنگ مثانه نام برد و برای درمان التهابات لثه می توان جوشانده زردچوبه را قرقره کرد. دیگر خواص این ادویه عبارت اند از: ضدآمیب، ضددرد، ضداسید معده، ضدآرتریت، ضدباکتری، پادزهر آرسنیک، ضدحساسیت، ضدسرطان، ضدویروس ایدز، ضدموتاژن، ضداکسیدان، ضدپسوریازیس، ضدتب، ضدعفونی کننده، ضد اسپاسم، ضدتومور، ضدزخم معده، ضدنفخ، قابض، ادرارآور، خلط آور، محافظ معده، بندآورنده ی خون، محافظ کبد، کاهش دهنده ی چربی خون، مقوی معده، مقوی رحم، قارچ کش، کرم کش، و محرک سیستم ایمنی.

خواص دارویی:

– زردچوبه از نظر طب قدیم ایرانی گرم و خشک است و برای استفاده درمانی می توان آن را مانند چای دم کرد. البته در بازار کانادا و آمریکا کپسول آن هم به بازار آمده است.

– گرفتگی و انسداد صدا را باز می کند و برای تمیز کردن کبد به کار می رود.

– مخلوط یک قاشق غذاخوری زردچوبه و یک قاشق انیسون و سرکه برای درمان یرقان مفید است.

– برای رفع دندان درد آن را در دهان انداخته و بجوید.

– زردچوبه بهترین داروی ضدتورم است و در اروپا و آمریکا از آن بدین منظور استفاده می کنند که می توان از سه فنجان دم کرده ی زردچوبه در روز و یا مقدار دو کپسول سه بار در روز استفاده کرد.

– برای رفع درد زخم ها می توان گرد خشک زردچوبه را روی آن ها ریخت.

– زردچوبه بادشکن، تصفیه کننده ی خون، تب بر، محرک و انرژی زا می باشد.

– زردچوبه میزان کلسترول خون را پایین می آورد و شما را از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی حفظ می کند.

– اگر داروهای بی حسی مصرف می کنید، برای مراقبت از کبدتان حتماً از زردچوبه استفاده کنید.

– زردچوبه برای رساندن دمل نیز مفید است.

– خانم هایی که عادت ماهیانه آن ها نامنظم است، برای تنظیم آن باید از زردچوبه استفاده کنند.

– از زردچوبه برای درمان کمر درد، پشت درد و سینه درد نیز استفاده می شود.

– برای درمان اسهال و اسهال خونی حتماً از دم کرده ی زردچوبه استفاده کنید.

– زردچوبه در قدیم برای درمان رماتیسم و سل به کار می رفته است.

– برای درمان التهاب لثه، زردچوبه را دم کرده و آن را قرقره کنید.

– زخم جزئی را به خوبی ضدعفونی کنید مقداری پودر زردچوبه روی آن بریزید. این ادویه اجازه نمی دهد که زخم شما عفونی شود.

– زردچوبه دارای ترکیباتی است که خواص آنتی اکسیدانیِ بسیار قوی دارد. قدرت آنتی اکسیدانی زردچوبه نیز تمام قد در برابر سرطان می ایستد.

مضرات: زنان حامله و افرادی که به انسداد کیسه ی صفرا مبتلا هستند، کم تر از زردچوبه استفاده کنند. با تمام مزایای گفته شده باید اشاره کرد که زیاده روی در زردچوبه برای قلب مضر است؛ ولی البته اگر آن را با لیموترش استفاده کنید، اثرات مضر آن را خنثی می سازد.

نکات قابل توجه:

– برای مصرف دارویی زردچوبه، می توان آن را در کپسول های پانصد میلی گرمی ژلاتینی که در داروخانه ها به فروش می رسند، پُر کرده و استفاده کرد.

– در صورتی که بخواهیم از اثر دارویی زردچوبه استفاده کنیم مسلماً میزان مصرف آن باید بیش از اندازه غذایی و در حد توصیه شده باشد.

– برای نگه داری زردچوبه نباید از ظروف پلاستیکی استفاده کرد. بهترین ظروف آلومینیومی و شیشه های رنگی می باشند. هم چنین درب ظرف باید کاملاً بسته باشد.

– ریشه و ریزوم زردچوبه که پودر نشده است در برابر حرارت مقاوم تر از پودر آن است؛ ولی چون اکثراً پودر زردچوبه در بازار مصرف به فروش می رسد، برای نگه داری طولانی مدت آن بهتر است در جای خنک نگه داری شود.

– چون بخشی از اثرات زردچوبه مربوط به اسانس آن می باشد که در اثر حرارت و یا مرور زمان کاسته می شود، لذا زردچوبه ی کهنه دارای خواصی کم تر از زردچوبه

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.