پاورپوینت کامل آبگوشت با طعم پیاز و نان سنگک ۳۰ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل آبگوشت با طعم پیاز و نان سنگک ۳۰ اسلاید در PowerPoint دارای ۳۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل آبگوشت با طعم پیاز و نان سنگک ۳۰ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل آبگوشت با طعم پیاز و نان سنگک ۳۰ اسلاید در PowerPoint :

>

بررسی تنوع غذای ایرانی اسلامی

طبع خاص ایرانی یا آشپزی ایرانی

طبع ایرانی ها خاص است و شاید در سراسر دنیا بسیاری از غذاها با مزاج ما سازگار نباشد؛ اما وقتی سخن از غذاهای ایرانی به میان می آید، از کباب گرفته تا قرمه سبزی، آبگوشت و… کم تر کسی است که به این غذاها بی میل باشد. در واقع، اقوام مختلف در دنیا همان طور که زبان، لهجه، منش و رفتارهای گوناگون دارند، از غذاهای خاص هم استفاده می کنند. تطابق فیزیولوژیک بدن با نوع خاص غذا در منطقه، هارمونی خاص خودش را داشته و این توازن بر سلامت افراد اثرگذار بوده و هست.

آشپزی ایرانی یکی از کامل ترین ترکیبات غذایی در جهان و آسیاست. آشپزی ایرانی بسیاری از غذاهای کشورهای حوزه ی خاورمیانه هم چون ترکیه، ارمنستان، گرجستان، جمهوری آذربایجان و عراقرا تحت تأثیر قرار داده است. خورش ها و آش های ایرانی نشان می دهد، به طور سنتی زنان ایرانی با شناختی دقیق از مواد غذایی و ترکیب آن ها با یک دیگر برای غنی تر شدن هرچه بیش تر غذاها، به بازده خوبی دست یافته اند. ترکیب گروه های غذایی گوناگون غلات، حبوبات، سبزی ها و پروتئین های گیاهی و حیوانی در همه ی خوراک ها دیده می شود. غذای ایرانی، به علت وجود فرهنگ غنی ایران و اقوام مختلف از تنوع خاصی برخوردار است که کم تر فرهنگ یا کشوری چنین ویژگی هایی دارد.

خورش و کباب ایرانی، کی و کجا؟

در تاریخ افسانه ای ایران آمده است که پختن خوردنی از دوران پادشاهی ضحاک آغاز شد. از میان نوشته هایی که از زبان پهلوی در دست است، در رساله ی دلکش خسرو کواتان و ریتک، نکاتی درباره ی خورش ها، خوردنی ها و شیوه ی به کار بردن و چگونگی آن ها در دوره ی ساسانی به دست آمده که در تنظیم تاریخ آشپزی در ایران مآخذ معتبری است. نام بسیاری از طعام های ایرانی و اصطلاحات طباخی که معرب شده است در کتاب های زبان عربی دیده می شود. در زبان عربی کتاب های چندی در زمینه ی آشپزی وجود دارد که با پخت وپز ایرانیان بی ارتباط نیست. از حیث اصطلاح و واژه، میان این دو دسته شباهت هایی دیده می شود. این امر احتمالاً بدین سبب بوده است که در دستگاه های دیوانی و اداری خلفای عباسی، تعداد زیادی از ایرانیان دخیل بودند و طبعاً آداب و عادت های آنان در زندگی اعراب نفوذ کرده است؛ از جمله روش آشپزی ایران در زمان عباسیان مورد توجه قرار گرفته است.

تنوع خوراک های ایرانی

با توجه به نقش بسیار مهمّ غذا در تأمین انرژی و مواد مورد نیاز بدن، هرگونه کمبود در عوامل تغذیه ای مثل کمبود ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و… می تواند به عوارض و بیماری هایی منجر شود. هم چنین مصرف بیش از اندازه ی مواد غذایی نیز موجب بیماری های خاصی می گردد. پس همیشه باید در مصرف غذاها اعتدال رعایت شود. خوراک های ایرانی براساس شاخصه هایی چون نوع مصرف، روش پخت وپز، گوناگونی مواد اولیه ی مورد استفاده یا منطقه ای که آن غذا رایج و شناخته شده است تقسیم بندی می شوند. از مهم ترین خوراک های ایرانی می توان به آبگوشت، قرمه سبزی و کباب های ایرانی اشاره کرد.

قرمه سبزی، خواص و فایده های آن

در میان خورش های ایرانی، قورمه سبزی یکی از پرطرف دارترین هاست. این خورش پرطرف دار را در گوشه و کنار کشورمان به روش های مختلفی طبخ می کنند. شمالی ها آن را با لوبیای چیتی می پزند و می گویند این لوبیا لعاب دارد و خورش را خوش طعم تر می کند. سبزی اش را هم حسابی سرخ و به آن رب می زنند. اردبیلی ها و زنجانی ها این خورش را با لوبیای چشم بلبلی تهیه می کنند. تبریزی ها که معتقدند غذا باید با مواد تازه تهیه شود، سراغ سبزی های تازه و کم تر سرخ شده می روند؛ البته از لوبیای چشم بلبلی هم کمک می گیرند تا در کنار خوش مزه بودن، قورمه سبزی شان مغذی هم باشد.

در این غذا، گوشت گوساله و گوسفند جزو پرمصرف ترین ها هستند. البته بهتر است برای کاهش میزان چربی دریافتی، از مصرف نوع گوسفندی آن کم کرده و به نوع گوساله ای بیفزایید. این ماده ی غذایی منبع عالی آهن، روی و سلنیوم است. البته گوشت گوساله، در مقایسه با گوشت گوسفند، در وزن یک سان است؛ اما مقدار بیش تری سلنیوم و نصف مقدار یادشده چربی دارد.

لوبیا چشم بلبلی در قورمه سبزی هم منیزیم دارد، هم کلسیم. این ماده ی غذایی در گروه حبوبات یا همان منابع پروتئین گیاهی جای می گیرد؛ بنابراین باید حتماً در برنامه ی غذایی کسانی که به اندازه ی کافی گوشت نمی خورند، گنجانده شود. این ماده ی غذایی، منبع منیزیم، آهن و کلسیم است؛ بنابراین عادت به مصرفش از بروز بیماری های قلبی کاسته و شدت کم خونی را

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.