پاورپوینت کامل ماجرای ذرت ۲۷ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل ماجرای ذرت ۲۷ اسلاید در PowerPoint دارای ۲۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل ماجرای ذرت ۲۷ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل ماجرای ذرت ۲۷ اسلاید در PowerPoint :
>
ترجمه: آرزو رمضانی
تا به حال شده یک کاسه ذرت بو دادهی تازه و داغ را بخورید؟ واقعاً چه لذتی دارد؟ خیلی خوشمزه است یا از این بلالهایی که گوشه و کنار خیابان برشته میکنند میل کرده باشید و یا یک ظرف پر ذرت مکزیکی خورده باشید. همهی اینها خیلی خوشمزه هستند. ولی آیا میدانید ذرتی که میخورید چه خواصی دارد؟ آیا میدانید ذرت، بومی کشور ما نیست و این دانهی خوشمزه، بومی کشور آمریکا مخصوصاً مکزیک است.
میخواهید دربارهی ذرت بیشتر بدانید؟
ذرت تا قبل از سال ۱۴۹۲ میلادی (سال کشف آمریکا) در قارهی آسیا، اروپا و آفریقا به عنوان یک گیاه زراعی شناخته شده نبود. اما این گیاه را از قرنها قبل در آمریکای مرکزی میشناختند و به دست مردم سرخپوست آمریکا کشت میشد و به همین سبب نام لاتین آن از یکی از طوایف سرخپوست به نام Marisi Mahig گرفته شده است. آمریکاییها اولین استفاده کنندگان از ذرت بودند.
بررسیهای باستانشناسی و فسیلشناسی گیاهی نشان میدهد که ذرت پیوسته به صورت یک گیاه زراعی عمده، تقریباً از۵۰۰۰ سال پیش در مکزیک و گواتمالا کشت میشده است و بومی این نواحی است. کریستف کلمب، یک سال پس از ورود به قارهی آمریکا، بذر ذرت را با خود به اسپانیا برد. این گیاه از آن جا به پرتقال و سپس به دیگر کشورهای اروپایی برده شد. از آن جا هم این گیاه به قارهی آفریقا و تعدادی از کشورهای آسیایی از جمله هند و ژاپن راه یافت. حدس زده میشود که دانهی این گیاه مانند غلات دارای پوشینههایی بوده و بر حسب جهش به صورت بلال امروزی درآمده است.
سالیان پیش از صدمیلیون هکتار از اراضی زراعی دنیا به کشت ذرت اختصاص پیدا میکند و بعد از گندم بزرگترین سطح کشت را اشغال میکند. اهمیت محصول و بالا بودن سطح زیر کشت زیاد این گیاه به علت قدرت تطابق آن با شرایط گوناگون اقلیمی است. برای همین، جزو عمدهترین محصولات مناطق معتدله، معتدلهی گرم، نیمه گرمسیر و مرطوب به شمار میرود. گیاه ذرت، تنها غلهای است که در کشور مکزیک و گواتمالا تکامل یافته است.
این گیاه به علت ارزش غذایی خاصی که دارد مورد توجه کشورهای مکزیک، پرو، کشورهای آمریکای مرکزی و اغلب کشورهای آمریکای جنوبی قرار دارد. طبق شواهد و متعدد چنین به نظر میرسد که کشت وکار ذرت قرنها از سوی بومیان این مناطق رواج داشته و آنها در اصلاح آن سهم زیادی داشتهاند و حتی ارقامی از آن تهیه کردهاند. ذرتی که مورد توجه خاص سفیدپوستان قرار گرفته است ذرت دندان اسبی بوده که دارای قدرت تطابق پذیری بیشتری با شرایط مختلف آب و هوایی است.
دانههای زیبا و خوشمزهی ذرت
نام این گیاه در زبان انگلیسی corn ، در فارسی بلال و در عربی ذرت است. ذرت گیاهی است یک پایه بدین معنی که گلهای نر و ماده جدا از هم ولی روی یک پایه قرار دارند.
تعداد بلالهای ذرت در هر گیاه بسته به واریتههای مختلف، کاملاً متفاوت بوده و بین یک تا۱۲ عدد در نوسان است.
دانهی ذرت دارای سه بخش آندوسپرم (غشای داخلی هاگ)، گیاهک و پریکارپ است. پروتئین موجود در دانه به عوامل مختلفی از جمله محیط، نوع گیاه و شرایط کشت و زراعت بستگی دارد و بین ۸تا ۱۵ درصد متغیر است. پروتئین عمدهی ذرت زئین است که نقش مهمی در تغذیهی انسان ایفا میکنند.
دانهی ذرت میوهای است گندمه و پوستهی آن فقط شامل پوستهی میوه است. ذرات دارای ساقههای راست و مستقیم بوده و ممکن است طول آن در مناطق خشک تا هشت متر هم برسد. جالب است بدانید که برای تشکیل یک کیلو گرم مادهی خشک ذرت در حدود ۳۱۵ تا ۴۱۵ لیتر آب احتیاج است. به طور متوسط ترکیبات شیمیایی دانهی خشک ذرت به این شرح است:
۷۷: نشاسته- ۹: پروتئین- ۵: پنتوزان- ۲: قندـ ۲: خاکستر
انواع زیادی از ذرت وجود دارد که هر کدام نامهای مختلفی دارند.
ذرت، نژادهای متعددی دارد که این گروهها بر اساس ویژگیهای بافت آندوسپرم دانه طبقهبندی میشوند.
ذرت بو داده نوعی ذرت است که احتمالاً بر اثر موتاسیون به وجود آمده است. دانههای نشاستهی آندوسپرم این نوع ذرت نسبت به انواع دیگر، رطوبت بیشتری دارند که در موقع حرارت دادن، منبسط شده و تبدیل به بخار میشوند.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 