پاورپوینت کامل اسراف در میوه، چرا و چگونه؟ ۱۶ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل اسراف در میوه، چرا و چگونه؟ ۱۶ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل اسراف در میوه، چرا و چگونه؟ ۱۶ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل اسراف در میوه، چرا و چگونه؟ ۱۶ اسلاید در PowerPoint :

>

اسراف کیفی میوه عبارت است از آگاهی نداشتن در مورد خواصّ همه ی قسمت های میوه و فقط استفاده از آن بخشی که مصرف آن رایج و به قولی راحت تر و خوش مزه تر است.

این عدم آگاهی سبب می شود از بخشی از این نعمت الهی که بیشتر جنبه ی طبّی دارد، محروم بمانیم و داروی درمان بسیاری از بیماری های خود را کاملاً غیرعامدانه دور بریزیم.

میوه هم چون سایر اقلام مصرفی موجود در بازار از زیاده روی در مصرف و بعضاً بدمصرفی در امان نیست. این موضوع از مسائلی است که توجّه کمتری به آن شده و برای رفعش چاره اندیشی نمی گردد، چرا که اسراف در آن به نحوی مخفی است و عموم مردم از کمّ و کیف آن مطّلع نیستند.

در زمینه ی مصرف این نعمت الهی دو نوع اسراف تعریف شده است: اسراف کمّی و اسراف کیفی.

عوامل زمینه ساز در بروز اسراف کمّی میوه ها

اسراف کمّی یا همان زیاده از حد مصرف کردن را می توان اغلب در قشر مرفّه جامعه و بعضاً در خانواده هایی مشاهده کرد که می خواهند میوه را نیز هم چون سایر کالاها به طور یک جا خریداری نمایند و زحمت خرید به اندازه ی نیاز خانواده را به خود ندهند.

در این زمینه علل مختلفی وجود دارد که سبب می شود بخشی از میوه ی تولیدی یا وارداتی، به جای مصرف درست فاسد گشته و دور ریخته شود.

طبق برخی آمارها در سال ۱۳۷۳، ۲۰ میلیون تن میوه و تره بار در کشور تولید شده که ۱۹ میلیون تن آن در داخل کشور مصرف شده یا بهتر است بگوییم خریداری شده است که این مقدار در هیچ کشور خارجی مصرف نمی شود و نمی تواند مصرف شود (نمایندگی ولی فقیه مرکز قلب جماران، (داستان اسراف)، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، ۱۳۸۸، www.bmcu.ac.ir).

یکی از عواملی که در این زمینه نقش مهمّی ایفا می کند، خودنمایی است (اسراف بلای خانمان سوز، محمد محمدی اشتهاردی، ص۲۳). برگزاری مهمانی های بزرگ و خریداری میوه بیش از نیاز جمع، صرفاً برای این که زینت میزهای پذیرایی باشد، از این دست نمونه هاست.

هم چنین بهره گیری از تنوّع رنگ میوه ها در تزیین سفره ی عقد که متأسّفانه یکی از بدترین مصادیق اسراف در میوه است؛ چرا که در این کار برای هنرنمایی بیشتر، میوه ها را به اشکال مختلف برش می دهند و آن را از پوسته ی محافظتی طبیعی اش خارج می کنند و این میوه های برش خورده به دلیل ماندن در فضای باز به مدّت چند ساعت و نشستن گرد و غبار، دیگر قابل استفاده نیستند.

عوامل زمینه ساز در بروز اسراف کیفی

اسراف کیفی میوه عبارت است از آگاهی نداشتن در مورد خواصّ

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.