پاورپوینت کامل تلغیظ شربت ۴۱ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل تلغیظ شربت ۴۱ اسلاید در PowerPoint دارای ۴۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل تلغیظ شربت ۴۱ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل تلغیظ شربت ۴۱ اسلاید در PowerPoint :

پاورپوینت کامل تلغیظ شربت ۴۱ اسلاید در PowerPoint

قابل ویرایش اسلاید

قسمتی از اسلایدها:

شربتی که پس از فرایند تصفیه بدست می آید ، اصطلاحا شربت رقیق
( thin juice)گفته می شود. این شربت برای مثال درصد ماده خشک محلول حدود ۱۶ – ۱۲ درصد وجه خلوص حدود ۹۳-۹۰ درصد را دارد. البته خصوصیات شربت مذکور در کارخانه های مختلف تفاوت داشته و از جمله در کشورهای پیشرفته صنعتی به علت اعمال روشهای تکمیلی در مرحله تصفیه ، شربت با درجه خلوص بالاتری حاصل می شود. به هر حال با توجه به غلظت کم شربت رقیق ، قبل از انتقال آن به مرحله طباخی باید که آنرا غلیظ کرده و به شربت غلیظ ( think juice ) با غلظتی حدود ۷۰-۵۰ ( غالبا حدود ۶۵-۶۰ ) تبدیل کرد. عمل تغلیظ شربت در دستگاههای تبخیر کننده یا تغلیظ کننده یا اواپراتور ( evaporators) صورت می گیرد و معمولا عمل مذکور به صورت مداوم و تحت خلأ و با استفاده از بخار می باشد. امروزه دستگاههای تبخیر گننده یک مرحله ای کاربردی چندانی در تلغیظ شربت رقیق نداشته و از تبخیر دستگاههای تبخیر کننده های چند مرحله ای ( multiple effect evaporators) استفاده می شود .

پاورپوینت کامل تلغیظ شربت ۴۱ اسلاید در PowerPoint
فهرست مطالب و اسلایدها:

بازده اقتصادی بخار در اواپراتورهای چند مر حله ای

صرفه جویی در بخار مصرفی در دستگاههای تبخیر کننده

استفاده از تبخیر کننده های چند مرحله ای

استفاده از توربوکمپرسور(Turbo compressor)

استفاده از ترموکمپرسور(Termo compressor)

کنترل عملیات تغلیظ شربت

کنترل بریکس شربت ورودی و خروجی

کنترل جریان شربت(سرعت جرمی شربت)ورودی

کنترل ارتفاع شربت در هر بدنه

کنترل حالت ظاهری غلیان و جوشش شربت در اواپراتور

کنترل دما در هر بدنه اواپراتور

کنترل وجود قند در آبهای کندانس خروجی از بدنه

کنترل زمان ماندن شربت در هر بدنه

کنترل PH شربت

راههای پیشگیری ازتشکیل رسوبات در لوله های مبدل حرارتی اواپراتورها

رسوب زدایی از لوله های اواپراتور

انتقال شربت غلیظ به مرحله طباخی

ذخیره سازی طولانی شربت غلیظ

عوامل موثر در ذخیره سازی و نگهداری شربت غلیظ

بریکس شربت غلیظ

درجه حرارت نگهداری شربت غلیظ

PH شربت غلیظ

اثر هوا

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.