پاورپوینت کامل صنایع و فرآورده گوشت ۱۴۵ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل صنایع و فرآورده گوشت ۱۴۵ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۴۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل صنایع و فرآورده گوشت ۱۴۵ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل صنایع و فرآورده گوشت ۱۴۵ اسلاید در PowerPoint :

عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت کامل صنایع و فرآورده گوشت ۱۴۵ اسلاید در PowerPoint,

فرمت: پاورپوینت قابل ویرایش

تعداد اسلاید: ۱۳۵

پاورپوینت کامل و آماده ارائه

بکارگیری اشکال و تصاویر مرتبط با هر بخش

قسمتی از متن:
اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه
گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی بوده و از پروتئینهای ارزشمندی که حاوی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن ،مواد معدنی مفید مانندآهن ،روی ،انواع ویتامینها و از طرفی به دلیل چربی بالا دارای انرژی کافی می باشد و همین جهت گوشت را در زمره کاملترین مواد غذایی طبقه بندی می نمایند.

پروتئین گوشت:
ارزش غذایی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی بالاتر بوده و با توجه به دارا بودن اسیدهای آمینه ضروری برای بدن از اهمیت خاصی داشته برخوردار بوده است.
برخی از اسیدهای آمینه در بدن ساخته نشده لذا می بایستی به همراهمواد غذایی وارد بدن شوند. پروتئین گوشت حاوی مقادیر قابل توجهی از اسیدهای آمینه ضروری می باشد.میزان و درصد اسیدهای آمینه ضروری در پروتئین ماهیچه ها بیشتر از پروتئین های بافت پیوندی (کولاژن) است.

انواع و درصد اسیدهای امینه ضروری موجود در پروتئین گوشت انواع مختلف حیوانات تقریبا یکسان بوده و چگونگی تغذیه دام در ترکیبات اسید آمینه موجود در پروتئین گوشت تغییری حاصل نمی نماید . ارزش غذایی پروتئین ها طبق روشهای مختلفی تعیین می گردد. یکی از روشهای شیمیایی تعیین اندیسEAAیاشاخص اسید آمینه ضروری(Essential Amino –Acid Index)می باشد.در این روش میزان اسید های آمینه ضروری موجود در تخم مرغ به عنوان معیار بکار گرفته می شود و اندیس EAA عبارت خواهد بود از نسبت میزان اسیدهای آمینه ضروری موجود در یک ماده غذایی به میزان همان اسید های آمینه ضروری در تخم مرغ.معدل لگاریتم های تمامی درصد های حاصله نشان دهنده ارزش بیولوژیکماده غذایی مورد آزمایش می باشد.
و…

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.