فایل ورد کامل چارچوب و مبانی نظری اسیدهای آمینه غیر پروتئینی و توضیحات آن با فرمت word 40 صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل چارچوب و مبانی نظری اسیدهای آمینه غیر پروتئینی و توضیحات آن با فرمت word 40 صفحه در word دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

لطفا نگران مطالب داخل فایل نباشید، مطالب داخل صفحات بسیار عالی و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

فایل ورد فایل ورد کامل چارچوب و مبانی نظری اسیدهای آمینه غیر پروتئینی و توضیحات آن با فرمت word 40 صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل چارچوب و مبانی نظری اسیدهای آمینه غیر پروتئینی و توضیحات آن با فرمت word 40 صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل چارچوب و مبانی نظری اسیدهای آمینه غیر پروتئینی و توضیحات آن با فرمت word 40 صفحه در word :

دید کلی :
خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه اسیدهای آمینه غیر پروتئینی و توضیحات آن با فرمت docx


توضیحات کامل :

خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه اسیدهای آمینه غیر پروتئینی و توضیحات آن با فرمت docx بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 پروتئین ها درشتی هستند با وزن مولکولی ۵۰۰۰ دالتون که از پیوند کووالانسی یک سری واحدهای ساختاری به نام اسیدهای آمینه ساخته شده‌اند. تعداد، ‌ماهیت و طرز قرار گرفتن این واحدها در زنجیره پروتئینی ساختار خاص و رفتار ویژه آنها را تعیین می‌کند. در ساختار این مولکولها، هم عامل آمین و هم عامل کربوکسیل وجود دارد که هر دو به کربن مرکزی به نام کربن آلفا متصل‌اند. همچنین به کربن آلفا ترکیبی به نام زنجیره کناری که با حرف R نشان داده می‌شود و یک مولکول هیدروژن متصل شده است(روبرگز و همکاران، ۲۰۰۴). 

 

 

 

فایل ورد کامل چارچوب و مبانی نظری اسیدهای آمینه غیر پروتئینی و توضیحات آن با فرمت word 40 صفحه در word
فهرست مطالب
۱.۲. مقدمه ۱۱
۲.۲. مبانی نظری ۱۱
۱.۲.۲. بتاآلانین ۱۱
۲.۲.۲. اسیدهای آمینه غیر پروتئینی ۱۳
۳.۲.۲. کراتین. ۱۴
۳.۲. پیشینه پژوهش ۲۰
۱.۳.۲. پژوهش های داخلی ۲۰
۲.۳.۲. پژوهش های انجام شده در زمینه بتاآلانین در خارج از کشور ۳۵
۴.۲. جمع بندی ۳۵
منابع

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.