فایل ورد کامل ترجمه مقاله ارزیابی عوامل زنجیره تامین و طبقه بندی مدیریت موجودی ۲۱ صفحه در word
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل ترجمه مقاله ارزیابی عوامل زنجیره تامین و طبقه بندی مدیریت موجودی ۲۱ صفحه در word دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
لطفا نگران مطالب داخل فایل نباشید، مطالب داخل صفحات بسیار عالی و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
فایل ورد فایل ورد کامل ترجمه مقاله ارزیابی عوامل زنجیره تامین و طبقه بندی مدیریت موجودی ۲۱ صفحه در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل ترجمه مقاله ارزیابی عوامل زنجیره تامین و طبقه بندی مدیریت موجودی ۲۱ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل ترجمه مقاله ارزیابی عوامل زنجیره تامین و طبقه بندی مدیریت موجودی ۲۱ صفحه در word :
دانلود فایل ورد کامل ترجمه مقاله ارزیابی عوامل زنجیره تامین و طبقه بندی مدیریت موجودی ۲۱ صفحه در word
ترجمه در قالب فایل Word و قابل ویرایش میباشد
سال انتشار:۲۰۱۵
تعداد صفحه ترجمه:۱۱
تعداد صفحه فایل انگلیسی:۵
موضوع انگلیسی :Assessment of the Supply Chain Factors and Classification of
Inventory Management in Suppliers’ Level of Fresh Vegetables
موضوع فارسی:دانلود فایل ورد کامل ترجمه مقاله ارزیابی عوامل زنجیره تامین و طبقه بندی مدیریت موجودی ۲۱ صفحه در word
چکیده انگلیسی:Inventory policy decisions at each tier in the supply chain of fresh vegetables is considered significantly regarding to
the short period shelf life (perishable) factor and cost efficiency of the product distribution. The object of this study is
suppliers of fresh vegetable and its supply chain in the Yogyakarta Province, Indonesia. The evaluation of the
importance factors of supply chain performance is analyzed based on the combination of methods Analytical
Hierarchy Process (AHP) and the Supply Chain Operations Reference (SCOR). The result shows that the most
influencing factory to the supply chain performance is factor of attribute costs (31.04%) with a sub-attribute product
guarantee fee (48.90%). Meanwhile, the most preferred alternatives is modern market as weighted at 34.6%, followed
by regular-restaurants (32.5%), and franchise-restaurants (18.4%), and traditional markets (15.4%) is the least
preferred. In case of inventory management, there are two types of inventory: inventory speculation for non-unique
products, and inventory postponement for unique products of fresh vegetables
چکیده فارسی:
تصمیمات سیاست های موجودی در هر سطح در زنجیره ی تامین سبزیجات تازه در رابطه با دوره ی کوتاه مدت آنها (یعنی قابلیت استهلاک) با اهمیت به نظر می رسد و باید به کارآمدی هزینه از توزیع محصول نیز توجه شود. هدف این مطالعه، بررسی تامین کنندگان سبزیجات تازه و زنجیره ی تامین آن در ایالت یوگی کارتا در اندونزی می باشد. ارزشیابی عوامل با اهمیت از عملکرد زنجیره ی تامین بر اساس ترکیب روش ها فرایند سلسله مراتب تحلیلی[۱] APH و منبع عملیات زنجیره تامین[۲] SCOR تحلیل می شود. نتایج نشان می دهد که بیشتر عوامل تاثیرگذار بر عملکرد زنجیره تامین، عامل هزینه های نسبی (۳۱.۰۴%) با هزینه ی تضمین تولید خرده ویژگی (۴۸.۹۰%) می باشد. با این حال، مرجح ترین جایگزین ها، بازار مدرن می باشد و وزنش ۳۴.۶% ، می باشد که بعد از آن عامل رستورانهای معمول (۳۲.۵%) و رستوران های فرانشیزی (۱۸.۴%) و بازارهای سنتی (۱۵.۴%) از همه کمتر ترجیح داده شده است. در مورد مدیریت موجودی، دو گونه ی از موجودی وجود دارد: بررسی موجودی برای تولیدات غیرانحصاری و تعویق موجودی برای تولیدات منحصر به فرد از سبزیجات تازه.
واژگان کلیدی: سبزیجات تازه، مدیریت موجودی، زنجیره تامین، عوامل مهم
[۱] Analytical Hierarchy Process
[۲] Supply Chain Operations Reference
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 