فایل پی دی اف کامل مقاله با موضوع سبز و/یا قهوه ای: حاکم بر تولید مواد غذایی در هند PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل مقاله با موضوع سبز و/یا قهوه ای: حاکم بر تولید مواد غذایی در هند PDF دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

لطفا نگران مطالب داخل فایل نباشید، مطالب داخل صفحات بسیار عالی و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل مقاله با موضوع سبز و/یا قهوه ای: حاکم بر تولید مواد غذایی در هند PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل مقاله با موضوع سبز و/یا قهوه ای: حاکم بر تولید مواد غذایی در هند PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل مقاله با موضوع سبز و/یا قهوه ای: حاکم بر تولید مواد غذایی در هند PDF :

دانلود فایل پی دی اف کامل مقاله با موضوع سبز و/یا قهوه ای: حاکم بر تولید مواد غذایی در هند PDF

در قالب pdf و در ۸ اسلاید،قابل ویرایش، شامل:

موضوع انگلیسی:Green and/or brown: Governing food production in India

بخشی از متن:در سال ۲۰۱۱، دولت هند برچسب زدن تمام محصولات غذایی بسته بندی شده را اجباری کرد تا نشان دهد که آیا آنها گیاهخوار هستند یا خیر.
(سبز / گیاهی) یا غیر گیاهی (قهوه ای / غیر گیاهی). با توجه به ظهور فرهنگ مصرف کننده با تکیه بر سوپر/هایپر مارکت ها،
این برچسب ها اکنون روی بسته بندی در سراسر هند وجود دارد. در حالی که مفهوم اهیمسا (عدم آسیب به تمام موجودات زنده)
در هندوئیسم مرکزی است، و گیاهخواری هندو به طور کامل در ادبیات بررسی شده است، هیچ متناظری وجود ندارد
بررسی چگونگی برچسب‌گذاری «سبز» و «قهوه‌ای» تولید مواد غذایی و مواد غذایی در هند.
علاوه بر این، هند تولید کننده عمده گوشت، به ویژه گوشت گاو گاومیش آبی است. بر اساس کار میدانی در هند، این مقاله به بررسی می‌پردازد
چگونه شرکت‌های تولیدی «سبز» و «قهوه‌ای» را به‌عنوان استانداردهای ملی‌شده درک و اجرا می‌کنند. من بحث می کنم
که در حالی که مطالعات موجود در مورد گیاهخواری و غیر گیاهخواری به طور عمده جنبه های خرد اجتماعی را بررسی می کنند، مانند
به عنوان مصرف روزمره در میان گروه‌های اجتماعی، فن‌آوری‌ها و تکنیک‌های تولید ملی همپوشانی دارند
و مقررات، که در مجموع تعیین می کنند که آیا یک محصول گیاهی است یا غیر گیاهی و در نتیجه به شکل گیری بازار کمک می کند.
به خوبی درک نشده اند. این مقاله به این سوال تحقیق می پردازد: پیامدهای سبز ملی شدن چیست/
مقررات قهوه ای برای تولید مواد غذایی در هند معاصر؟ این مقاله بر اساس کار میدانی قوم نگاری به بررسی این موضوع می پردازد
مقررات سبز/قهوه ای و مدیریت آن در شرکت های تولیدی.

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.