پاورپوینت کامل HACCP 33 اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل HACCP 33 اسلاید در PowerPoint دارای ۳۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل HACCP 33 اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل HACCP 33 اسلاید در PowerPoint :

دانلود پاورپوینت با موضوع HACCP دارای ۳۳ اسلاید و با فرمت .ppt و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

تعداد اسلاید : ۳۳ اسلاید
فرمت فایل: پاورپوینت .ppt و قابل ویرایش
آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس

قسمتی از متن نمونه:

HACCP

HACCP یک سیستم ایمنی غذای پیشگیری محور است که در دهه ۱۹۶۰بوجود آمد. اصول آن تست شده وموثر بودن آن ثابت شده است.

یک برنامه HACCP فرایندها، رویه ها ورفتارهای شخصی همراه با پیشگیری را در یک ردیف قرار می دهد.
هزینه استقرار HACCP
برقراری سیستمHACCP ، همانند اجاد هرساختارجدد ، مستلزم سرماه گذاری و متحمل شدن هزنه با توسط مراکزاست. علیرغم ان موضوع ، نگرش مدران مراکز مواد غذا به لزوم وجودعادات و مزاای فراوان ان سیستم در روند تولید ، انگیزه پرداخت ان هزنه ها را بسیار قوت بخشیده برخی از هزینه های رایج به شرح ذیل است:

هزنه آموزش کارکنان درحین برقراری سیستم
هزنه اجاد تغییرات ساختاری
هزنه مستندسازی سیستم توسط کارکنان
هزنه گزارش گیری و ثبت رکوردها (نتایج) درطول فرآند
هزنه آزمون محصول نها
هزنه نگهداری سیستمHACCP پس از استقرار
مزایای استقرار HACCP

ارتقاء سطح امن موادغذا
دستیاب به راهکارهای جدد برای پیشگیری های مناسب در بخش امن موادغذا
کمک به شناخت راههای ارتقاء فرآند تولید
کاهش هزنه های مربوط به آزمون محصول نها
کاهش هزنه کل از طرق کاهش ضاعات و دوباره کارهای شغل
افزاش میزان نظارت و کنترل
اجاد شناخت ودرک عمیق تر کارکنان از اهمیت رعات امن موادغذا
نیاز کمتر به منابع فن و تکنیک ، بدلیل تعیین نقاط بحران و کنترل آنها درطول فرآند
افزاش عملکرد کارکنان و نیز میزان بهره وری آنان درحین انجام کارهای تیم
اجاد دلگرم و تحرک بیشتر درکارکنان با فراهم آوردن محیط کار بهداشت و پاکیزه

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.