پاورپوینت کامل روش های طبقهبندی سبزیها ۲۵ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل روش های طبقهبندی سبزیها ۲۵ اسلاید در PowerPoint دارای ۲۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل روش های طبقهبندی سبزیها ۲۵ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل روش های طبقهبندی سبزیها ۲۵ اسلاید در PowerPoint :
دانلود پاورپوینت با موضوع روش های طبقهبندی سبزیها دارای ۲۵ اسلاید و با فرمت .ppt و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.
تعداد اسلاید : ۲۵ اسلاید
فرمت فایل: پاورپوینت .ppt و قابل ویرایش
آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس
قسمتی از متن نمونه:
روش های طبقهبندی سبزیها:
۱- بر اساس طبقهبندی گیاهشناسی (جنس و گونه و قرابت ژنتیکی). مشخصات و صفات برخی از گیاهان را به عنوان نماینده خانواده سبزیها بررسی میکند و با کمک آن مشخصات ، صفات و روابط گیاهان همخانواده را بررسی میکند.
در طبقه بندی علمی به ترتیب:
۱- نام جنس: Brassica
۲- نام گونه: oleracea
۳- نام واریته: var. capitata
۴- نام رقم : f. Alba
کلم پیچ سفید Brassica oleracea var.capitata f.Alba
۲- بر اساس اندام قابل استفاده:
فلفل و خیار: میوه ای،
ریحان و کلم سبز: برگی
ترب، هویج: ریشهای
پیاز و سیر : پیازی
نخود فرنگی و لوبیا و باقلا: حبوبات
مارچوبه، ریواس و آرتیشو (Cynara scolymus): سبزی چندساله
گروهبندی سبزیها بر اساس اندام خوراکی
سبزیهای ریشهای: هویج، شلغم، تربچه، چغندر لبویی
سبزیهای پیازی: پیاز، سیر، موسیر، تره فرنگی
سبزیهای غدهای: سیب زمینی
سبزی های خورشتی: اسفناج، جعفری، کرفس، شوید
سبزیهای برگی: ریحان، نعناع، شاهی، ترخون، تره
سبزیهای جالیزی: خیار، خربزه، هندوانه، کدو
سیزیهای سالادی: کاهو، کاسنی
سبزیهای دانهای: لوبیا، نخود فرنگی،
صیفیجات: بادمجان، گوجهفرنگی، فلفل
متفرقه: قارچ، بامیه، مارچوبه، آرتیشو
۳- براساس صفات ویژه طعم و مزه (سبزیهای ظریف و غیر ظریف ) .
سبزی های ظریف :
دارای تولید در سطح کم و قابلیت انباری کم و گرانتر هستند ( ریحان و مارچوبه )
….
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 