فایل ورد کامل مقاله اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال ۶۵۶ ه‍.ق ۲۵۰ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال ۶۵۶ ه‍.ق ۲۵۰ صفحه در word دارای ۲۵۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال ۶۵۶ ه‍.ق ۲۵۰ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال ۶۵۶ ه‍.ق ۲۵۰ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال ۶۵۶ ه‍.ق ۲۵۰ صفحه در word :

دانلود مقاله اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال ۶۵۶ ه‍.ق

نوع فایل: word

فرمت فایل: doc

قابل ویرایش

تعداد صفحات : ۲۴۰ صفحه

قسمتی از متن :
چکیده و
مقدمه ک
هدف از پژوهش م
فصل اول: کلیات
معرفی منابع ۲
فصل دوم: آراءاسلام در باب تغذیه ۱۰
۱- فلسفه غذا خوردن و آراءمعصومین علیهم السلام در این رابطه ۱۲
زیان های ظاهری و باطنی پُرخوری ۱۴
فایده‌های ظاهری و باطنی کم خوری ۱۹
۲- آداب سفره و غذا خوردن وآراء معصومین علیهم السلام در این رابطه ۲۰
الف) آداب غذا خوردن ۲۱
ب) آداب سفره ۲۴
۳- آداب آشامیدن ۲۵
– آب ۲۵
– شیر ۲۶
– عسل ۲۷
– سرکه ۲۷
آداب آشامیدنی‌ها از نظر معصومین علیهم السلام ۲۸
۴- غذاها و آشامیدنی های حرام ۲۹
از محرماتی که در اینجا مورد بحث قرار می‌گیرد ۳۱
الف- خمر ۳۲
خمرازدیدگاه آیات و روایات ۳۳
انواع خمر و حکم آنها ۳۷
ب- خون ۳۸
ج- گوشتهای حلال و حرام ۳۸
خوردن محرمات در وقت اضطرار ۴۰
فصل سوم: اوضاع اجتماعی، اقتصادی و مذهبی عصر عباسیان
۱- پیشینه بازرگانی و تجارت در بین اعراب قبل از اسلام و در صدر اسلام ۴۳
۲- محصولات ۴۶
۳- بغداد و بازارهای آن در عصر عباسیان ۵۵
شکل بازارها ۶۶
نقش زنان در بازارها ۶۷
۴- تأثیر ادیان بر تجارت اسلام ۶۸
۵- جشن ها ۸۰
جشنهای دینی اسلامی ۸۰
جشن های محلی ۸۴
فصل چهارم: آداب و رسوم معیشت در عصر عباسی
۱- اطعمه و اشربه خلفا و وزراء دولت عباسی ۹۳
آداب المائده،آداب سفره ۱۰۸
۲-شرابخانه ها ۱۱۷
شربت خانه(خزانهالشراب) ۱۲۰
شرابکده ها ۱۲۳
۳- مجالس شراب ۱۲۶
استعمال حشیش ۱۳۵
تریاک ۱۳۶

فصل پنجم: تغذیه در عصر عباسی
ادویه و خوشبوکننده ها ۱۳۸
اجزای خوشبوکننده ۱۴۰
ظروف و وسایل آشپزخانه ۱۴۱
غذای اعراب ۱۵۴
خوراکهای گوشتی ۱۵۶
ماهی و خوراکهای آن ۱۶۳
خوراکهای گیاهی ۱۶۵
خوراک تنگدستان ۱۷۰
خوراکهای مشترک توانگران و تنگدستان ۱۷۴
از غذاهایی که با استفاده از خرما درست می شد ۱۷۵
روغن وپیه ۱۷۶
نان ۱۷۷
برنج ۱۸۲
مشاغل مربوط به اغذیه ۱۸۴
بهای خوراکی ۱۸۵
قیمتها در زمانهای عادی ۱۸۷
بهای اجناس در آشوبهاوکمیابی ۱۸۸
کارکنان آشپزخانه ۱۹۳
هزینه آشپزخانه سلطنتی ۱۹۴
نوشیدنیها در این دوره ۱۹۸
نوشیدنیهای حلال و حرام ۱۹۹
شیر و محصولات آن ۲۰۲
آب ۲۰۴
شیرینیها و حلویات ۲۰۵
مواد شیرین‌کننده ۲۰۸
نقل ۲۱۰
ترشی‌ها و چاشنی‌ها ۲۱۱
میوه ۲۱۲
زمان‌بندی غذاها ۲۱۶
پرهیز و علوم غذایی ۲۱۷
نگاهداری و حفاظت ۲۲۰
سوخت ۲۲۳
نتیجه‌گیری ۲۲۵
فایل ورد کامل مقاله اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال ۶۵۶ ه‍.ق ۲۵۰ صفحه در word
فهرست منابع ۲۲۷
چکیده انگلیسی ۲۳۹

مقدمه
تاریخ بزرگترین معلم و درس‌آموز انسان است و مطالعه و بررسی آن از ضرورتهای زندگی هر انسانی است که اندیشه و تفکر از عناصر زندگانی او به شمار می‌رود. در قرن دوم هجری تحول شگرفی در تاریخ سیاسی اسلام پدید آمد. خلافت عباسی در سال ۱۳۲(ه‍.ق) با کمک ایرانیان اعلام موجودیت کرد و صفحات تازه‌ای در تاریخ ملتهای مسلمان گشوده شد.
تمدن عصر عباسی، به تنهایی یک جهان است. بنابراین سخن گفتن از آن، سخن از تمدنِ جهانی در طولانی‌ترین دوره‌ای است که تاریخ قرون میانه می‌شناسد. این دوره، پنج قرن و اندی به درازا کشید و بر همه جهان قدیم سایه انداخت و بیشترین بخشِ شناخته شده زمین را با همه گونه‌های جغرافیایی، سیاسی و ثروت اقتصادی آن در برگرفت.
عباسیان به دلیل غنای فرهنگی و نقش مؤثر ایرانیان در تأسیس خلافت عباسی، به طور چشمگیری از فرهنگ و آداب و رسوم درباری ایرانیان بخصوص در بخش اطعمه و اشربه سود بردند.
نیاز انسان به غذا یکی از نیازمندیهای اساسی است زیرا به وسیله آن سدّجوع کرده و به حیات خود ادامه می‌دهد و اهمیت آن به حدی است که بر دیگر نیازهای انسان مقدم است. برای رشد و ساخته شدن اجزاء بدن و فعالیتهای حیاتی، خوردن غذا به حد ضرورت لازم است. این اهمیت، موجب تلاش و توجه بیشتر بشر برای دستیابی و روی آوردن به تنوع غذایی و کسب تجربه بیشتر در انتخاب غذاهای بهتر و لذیذتر شد تا ضمن پاسخگویی به نیازهای بدنی، ذائقه او را نیز ارضاء کند.

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.