پاورپوینت کامل نوشیدنی های تخمیری (کفیر) ۱۸ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل نوشیدنی های تخمیری (کفیر) ۱۸ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل نوشیدنی های تخمیری (کفیر) ۱۸ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت کامل نوشیدنی های تخمیری (کفیر) ۱۸ اسلاید در PowerPoint
اسلاید ۳: دوغ کفیر بطور طبیعی گازدار بوده است. این نوشیدنی ترش حاصل از تخمیر با دانه های کفیر می باشد.در واقع کفیر نوعی دانه ی پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیم، ویتامین کا و بیوتین است.دوغ کفیر نوشیدنی پرکالری و غنی از باکتری های پروبیوتیک، اسید لاکتیک، الکل، کلسیم، پروتئین، ویتامین ها به ویژه گروه B و ریزمغذی ها است.۲
اسلاید ۴: خواص کفیرخواص کفیر حاصل از اسیدلاکتیک، دی اکسید کربن، اتیل الکل و ترکیبات آروماتیک در خلال تخمیر میباشد.عواملی که خواص بی نظیر حسی را در کفیر ایجاد میکنند: صدای فش فش، طعم اسیدی ترش و نیرو بخش میباشد و یک شامپانی لبنی محسوب میشود. غلظت و قوام کفیر، مانند ماست رقیق است. عطر خوش کفیر به علت حضور دی استیل و استالدهید در محیط میباشد که دیاستیل توسط استرپتولاکتیس دیاستیل لاکتیس زیر گونه لئوکونوستوک تولید میشود.۳
اسلاید ۵: کفیر از چه بدست می آید؟دانههای کفیر(Kefir Grains)، مخلوطی از باکتریهای سودمند (لاکتوباسیل، لاکتوکوکوس، لوکونوستوک، استوباکتر) و مخمرها (مخمر لاکتوزی و مخمر غیرلاکتوزی) با حالت پلی ساکاریدی میباشد. دانههای کفیر در ظاهر شبیه تکههایی از گل کلم یا مرجان است و از دانهها با قطر۳-۲۰ میلی متر تشکیل شده اند.دانهها شبیه ژلاتین سفید یا ذرههای کرم رنگ است. دانه های کفیر خوشه هایی از میکروارگانیسم ها هستند که به وسیله یک شبکه پلی ساکاریدی کنارهم قرار می گیرند. دانه ها ترکیبی از %۴ چربی، ۱۲% خاکستر، ۳۴% پروتئین کل و ۴۶% موکوپلی ساکارید هستند. ۴
اسلاید ۶: – عمده پلی ساکارید آن محلول در آب بوده و به آن کفیران می گویند.- اگر چه شیر گاو رایج ترین شیر برای تهیه کفیر است، اما می توان از شیر بز، گوسفند، شتر، گاومیش و یا حتی شیر از منابع گیاهی مانند بادام زمینی، سویا و شیر برنج نیز استفاده نمود.- نقل و انتقال شیر در دمای اتاق یا در حرارت ۲۲ درجه سانتیگراد منجر به بیثباتی دانههای کفیر کشت داده شده میشود.- دانه های کفیر حاوی فلور میکروبی مناسبی جهت انجام فرایند تخمیر می باشد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 