پاورپوینت کامل نانوتکنولوژی در صنایع غذایی ۱۲ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل نانوتکنولوژی در صنایع غذایی ۱۲ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل نانوتکنولوژی در صنایع غذایی ۱۲ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت کامل نانوتکنولوژی در صنایع غذایی ۱۲ اسلاید در PowerPoint
اسلاید ۳: تهیه مواد غذایی و خوراک دام و طیور مشکلات مختلفی در صنایع غذایی و دام پروری برای تولید غذای با کیفیت بالا و ایمن وجود دارند که برای حل آنها می توان به نانوتکنولوژی امیدوار بود. مقدمهکیفیت بالاایمنیعلی جلیلیان و همکاراننانوتکنولوژی در مواد غذایی کاهش هزینه هاسازگاری با محیط زیست
اسلاید ۴: نانوتکنولوژی یعنی دستکاری وکنترل ماده تقریبا در اندازه های ۱۰۰-۱ نانومتر اندازه وشکل ماده را در مقیاس ۹-۱۰ متر دستکاری و کنترل کرده و یک سری مواد طراحی و تولید می کنند محصولات و ابزارهای حاصل از این فنآوری باید کارآمد و مطمئن باشند.نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکارانتعریف موسسه ملی نانوتکنولوژی امریکا از نانوتکنولوژی:
اسلاید ۵: نانوتکنولوژی درحقیقت یک موضوع بین رشته ای است که با طیف کاملی از علوم شامل فیزیک، شیمی، زیست و نیز مهندسی جهت تکنیک های تولید میکروسکوپی در ارتباط است. ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و زیستی ساختارها و سیستم ها در مقیاس نانو اساسا متفاوت از ویژگی های ماکروسکوپی آنهاست و نتیجه واکنش های اتم ها و مولکول های خاص وبه دنبال آن، ارائه کاربردهای کارآمد است.نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران
اسلاید ۶: با کاهش اندازه ذرات به سطح مقیاس نانو: افزایش فوق العاده ای در نسبت سطح به حجم مواد به وجود می آید که به دنبال آن: واکنش پذیری افزایش یافته و خصوصیات مکانیکی، الکتریکی و ظاهری مواد تغییر می کنند.نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران
اسلاید ۷: نانوتکنولوژی چگونه می تواند در صنایع غذایی به کار آید؟نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران
اسلاید ۸: علی جلیلیان و همکاراننانوتکنولوژی در مواد غذایی
اسلاید ۹: در مواجهه با افزایش قابل پیش بینی نیاز جهانی که از رشد جمعیت و افزایش درآمدها در کشورهای درحال توسعه پیش خواهد آمد، نانوتکنولوژی در حال ورود به عرصه و تبدیل شدن به یک ابزار مهم در سراسر جهان برای پیشرفت و حل مشکلات صنایع غذایی و فرآوری زیستی است.علی جلیلیان و همکاراننانوتکنولوژی در مواد غذایی
اسلاید ۱۰: ساخت گوشت مصنوعی با بهره گیری از نانوتکنولوژی در سلسله مراتب سنتز آننانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران
اسلاید ۱۱: نانوتکنولوژی با پتانسیلی که دارد، می تواند فرآیندهای تولید را برای تهیه تولیدات با ویژگی های بهتر و کاربردهای جدید بهبود بخشد.نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 