پاورپوینت کامل نحوه تولید گلیسرول توسط مخمر (تولید میکروبی ) ۱۲ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل نحوه تولید گلیسرول توسط مخمر (تولید میکروبی ) ۱۲ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل نحوه تولید گلیسرول توسط مخمر (تولید میکروبی ) ۱۲ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت کامل نحوه تولید گلیسرول توسط مخمر (تولید میکروبی ) ۱۲ اسلاید در PowerPoint
اسلاید ۳: چرا مخمر ؟؟
اسلاید ۴: گلیسرول چیست؟ ( از نظر شیمیایی ) ۴پروپان-۱،۲،۳-تریول یا همون گلیسرول یک الکل سه عاملی است که به دلیل دارا بودن پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب و اتانول حل میشود. ولی در دیگر حلالها بسیار کم محلول است. در گلیکولیز علاه بر پیرووات واکنش های دیگری هم در فرمانتور رخ میدهد و منجر به پیدایش مقادیر کمی از فرآورده هایی نظیر گلیسرول میشود.صنایع تخمیری تا ۵ گرم گلیسرول به ازای هر ۱۰۰ گرم اتانول تولید میکند ساکارومایسس گلیسرول را به عنوان متابولیت تنظیم اسمزی در پاسخ به فشار اسمزی زیاد محلول قند در فرمانتور سنتز میکند . گلیسرول برای سلول های زنده بسیار مهم است زیرا ستون فقرات فسفولیپیدها (مواد تشکیل دهنده مشترک غشای سلولی) و تری گلیسیرید (لیپیدهای ذخیره سازی گسترده) را تشکیل می دهد. شکل آزاد گلیسرول توسط بسیاری از موجودات زنده، به ویژه مخمرها، استفاده و تولید می شود. https://en.wi/wiki/Glycerol
اسلاید ۵: گلیسرول شیرین، شفاف، بیرنگ، بیبو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آبگیر، آب از دست داده به آلدئید دودکننده با بوی بد که بینی انسان را به شدت آزار میدهد تبدیل میشود.گلیسیرین یا همان گلیسرول به عنوان یک ماده در انواع محصولات غذایی و نوشیدنی برای کمک به حفظ رطوبت، جلوگیری از تبلور قند و افزایش حجم، نرمی، لطافت، شیرینی و بافت استفاده می شود.خواص گلیسرول
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 