پاورپوینت کامل بهداشت مواد غذائی در بلایا ۵۲ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل بهداشت مواد غذائی در بلایا ۵۲ اسلاید در PowerPoint دارای ۵۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل بهداشت مواد غذائی در بلایا ۵۲ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل بهداشت مواد غذائی در بلایا ۵۲ اسلاید در PowerPoint :
دید کلی :
دانلود پاورپوینت کامل بهداشت مواد غذائی در بلایا ۵۲ اسلاید در PowerPoint جهت رشته مدیریت در قالب اسلاید و با فرمت pptx
توضیحات کامل :
دانلود پاورپوینت کامل بهداشت مواد غذائی در بلایا ۵۲ اسلاید در PowerPoint جهت رشته مدیریت در قالب اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش
تقریباً در تمامی بلایای طبیعی وغیر طبیعی ( موارد اضطراری )غذا در معرض خطر قرار می گیرد، چون در این شرایط مردم از خانه های خود می گریزند، محصولات از بین می رود ، ارتباطات و حمل و نقل دشوار می گردد و ساختار اجتماعی جامعه مختل می شود . بهداشت مواد غذائی در بلایا یکی از مواردی است که با توجه به ارتباط نزدیک و تنگاتنگ با سلامتی افراد باید توجه خاص به آن نمود .
پاورپوینت کامل بهداشت مواد غذائی در بلایا ۵۲ اسلاید در PowerPoint
فهرست مطالب
مقدمه
آثار بلایا درایمنی غذا
علل آلودگی مواد غذائی در بلایا
اولین اقدامات در جهت کنترل کیفی مواد غذائی در بلایا
طبخ مواد غذائی در محل به دو صورت انجام می گیرد
اقداماتی که باید جهت کنترل مواد غذائی برای گروه اول انجام داده شود
اقداماتی که باید جهت کنترل مواد غذائی برای گروه دوم انجام داده شود :
اهمیت سرویس های تغذیه جمعی
محلهائی که به نظارت خاص وقابل توجه نیازدارند
چند نکته مهم که در ساماندهی تغذیه جمعی باید در نظر داشت
اهمیت رعایت بهداشت فردی کارکنان مواد غذائی و اقدامات لازم
اقدامات کنترل کیفی مواد غذائی در بعد از مرحله فوریت اولیه
اقداماتی که در برخورد با مواد غذائی مشکوک بایستی انجام دهیم
اقدامات بهداشت محیطی در موارد برخورد با بیماریهای ناشی از غذا
توجه
چرا نیاز به ارزیابی تغذیه ای داریم؟
ارزیابی وضعیت تغدیه ای
و…
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 