فایل ورد کامل پروپوزال رب گوجه فرنگی ۲۵ صفحه ورد ۲۸ صفحه در word
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پروپوزال رب گوجه فرنگی ۲۵ صفحه ورد ۲۸ صفحه در word دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پروپوزال رب گوجه فرنگی ۲۵ صفحه ورد ۲۸ صفحه در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پروپوزال رب گوجه فرنگی ۲۵ صفحه ورد ۲۸ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پروپوزال رب گوجه فرنگی ۲۵ صفحه ورد ۲۸ صفحه در word :
دید کلی :
دانلود پروپوزال رب گوجه فرنگی جهت رشته صنایع غذایی با ۲۵ صفحه ورد قابل ویرایش
توضیحات کامل :
دانلود پروپوزال رب گوجه فرنگی جهت رشته صنایع غذایی با ۲۵ صفحه ورد قابل ویرایش
مقدمه پروپوزال رب گوجه فرنگی
برای تهیه رب گوجه فرنگی از گوجه های پوست نازک، توپر و قرمز رنگ استفاده می شود.در تهیه رب باید توجه کرد که از گوجه های سالم، بدون هسته و بدون کپک استفاده شود.. در ضمن شستشو و ضدعفونی کردن نیز جزو مراحل بسیار مهم در روند تهیه رب گوجه فرنگی است. (آنس وهمکاران، ۲۰۰۲)
گوجه فرنگی با نام انگلیسی tomato و نام علمی Solanum lycopersicum ، از راسته بادنجان سانان و تیره سیب زمینیان است. این میوه بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است و اغلب به عنوان تره بار شناخته می شود. رب گوجه فرنگی در آشپزی به خصوص برای ایرانیان دارای شهرت است. رب گوجه فرنگی محصولی است که دارای محبوبیت است، این رب از انواع رب های ایرانی به شمار می آید و در بسیاری از غذاها استفاده می شود. رب گوجه به دو صورت تهیه می شود: خانگی و صنعتی.در فرآیند تهیه رب، کمی حرارت سبب می شود لیکوپن موجود در گوجه فرنگی، بهتر و راحت تر جذب بدن شود. بنابراین رب گوجه فرنگی با توجه به مواردی که گفته شد، گزینه مناسبی است.
برای درست کردن رب گوجه، اولین و مهم ترین مسئله تهیه گوجه فرنگی مرغوب است، به همین دلیل گوجه ها باید رسیده و آبدار باشند. گوجه فرنگی های سبز رنگ دارای ماده ای سمی سولانین هستند.برای تهیه رب، گوجه فرنگی های محلی و گلخانه ای در بازار موجود است. گوجه فرنگی محلی رب کمتری می دهد اما باعث می شود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود. در عوض گوجه فرنگی گلخانه ای گران تر است اما رب بیشتری از آن حاصل می شود. همچنین دیگ مسی، بهترین جنس دیگی است که برای جوشاندن رب استفاده می شود.این نکته را هم به یاد داشته باشید که هر گرم رب گوجه فرنگی، کالری دارد.
فایل ورد کامل پروپوزال رب گوجه فرنگی ۲۵ صفحه ورد ۲۸ صفحه در word
فهرست مطاب پروپوزال رب گوجه فرنگی
چکیده: ۱
۲-۱-۱ تاریخچه تولید رب گوجه فرنگی ۱۲
۲-۱-۱ ترکیبات مغذی گوجه فرنگی ۱۳
۲-۲ فراورده های گوجه فرنگی ۱۵
سس گوجه فرنگی ۱۶
رب گوجه فرنگی ۱۶
آب گوجه فرنگی ۱۶
پودر گو جه فرنگی ۱۷
گوجه فرنگی خشک ۱۷
منابع ۱۸
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 