فایل ورد کامل مقاله تکنولوژی خشک کردن انگور و تهیه کشمش و طراحی خشک کن تونلی ۳۴۷۶۰ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله تکنولوژی خشک کردن انگور و تهیه کشمش و طراحی خشک کن تونلی ۳۴۷۶۰ صفحه در word دارای ۳۴۷۶۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله تکنولوژی خشک کردن انگور و تهیه کشمش و طراحی خشک کن تونلی ۳۴۷۶۰ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله تکنولوژی خشک کردن انگور و تهیه کشمش و طراحی خشک کن تونلی ۳۴۷۶۰ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله تکنولوژی خشک کردن انگور و تهیه کشمش و طراحی خشک کن تونلی ۳۴۷۶۰ صفحه در word :

دانلود فایل ورد کامل مقاله تکنولوژی خشک کردن انگور و تهیه کشمش و طراحی خشک کن تونلی ۳۴۷۶۰ صفحه در word

نوع فایل: word

فرمت فایل: doc

قابل ویرایش

تعداد صفحات : ۹۲ صفحه

قسمتی از متن :
مقدمه
امروزه با پیشرفت و توسعه تکنولوژی در کشاورزی نیز شاهد تحولات چشمگیری در صنایع تبدیلی و نگهداری هستیم به نحوی که تمام تلاش مهندسان در جهت تبدیل مواد غذایی تازه به موادی قابل نگهداری به مدت طولانی و با حفظ کیفیت همانند مواد تازه می باشد یکی از بهترین روشها جهت نگهداری مواد غذایی به مدت طولانی خشک کردن می باشد.
در تعریف هر روشی را که بتوان به وسیله آن مشخصه های کیفی یک محصول مانند رنگ بافت طعم و مزه را برای مدت طولانی و به صورت قابل قبول محافظت کرد نگهداری مواد غذایی می نامند.
این تعریف بسیار وسیع است و شامل روشهای خانگی همچون پختن و سرد کردن می شود. همچنین فرایندهایی چون کنسروسازی ، منجمد کردن و خشک کردن را در بر می گیرد که می واند عمر یک محصول را تا چندین سال افزایش دهد . از نقطه نظر میکروبیولوژی ثابت شده است که روشهای موقت نگهداری غالباً کافی نیست و در عرض چند روز میکروبها بر روی غذا رشد می نمایند در حالیکه فرایندهای صنعت نگهداری مانند سترون سازی ، خشک کردن و یا انجمـاد باعث می شود که عمر نگهداری غذا مشروط بر آنکه از بسته بندی مناسب استفاده شده باشد طولانی گردد و این نکته اخیراً بسیار با اهمیت است و اما خشک کردن امروزه خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی تا حدی ضروری جلــــوه می کند و مواد غذایی بسیاری از میوه ها گرفته تا انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را نیز خشک می کنند و در این میان خشک کردن ضایعات مواد غذایی مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و …. از اهمیت بسیاری برخوردارند.
این نوع ضایعات به علت حالت خاصی که دارند به سرعت فاسد شده و از طرفی اهمیت بسیاری در صنعت غذایی را دارند.
خلاصه گزارش طرح
طرح مزبور جهت تولید یا بعبارت دیگر آماده مصرف نمودن کشمش که بعنوان مصرف غذایی در داخل کشور بصورت کشمش پلو و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن بصورت آجیل می باشد و نیز مصرف آن در خارج از کشور بویژه کشورهای اروپایی و خلیج فارس و چین یک از اقلام مهم صادراتـی محســـــوب می شود و در راستای صادرات غیر نفتی در آوردن ارز به داخل کشور نقش موثری دارد و ظرفیت طرح ۹۰۰ تن در سال یعنی روزانه ۴۰۵ تن ( ۲۰۰ روز کاری در سال یعنی ۹ ماه کار ) در نظر گرفته شده است. با توجه بوجود محصول کشمش در اکثر نقاط کشور از جمله استانهای آذربایجات غربی – زنجان ( قزوین و تاکستان ) و استان مرکزی ( اراک ) همدان ( ملایر ) و خراسان ( قوچان و کاشمر ) و سمنان ( شاهرود ) و نیز کمبود واحد تولید آماده مصرف نمودن در نقاط فوق الذکر و عدم استفاده صحیح از محصول عمل مزبور بعلت نبودن کارخانه به نظر می رسد که حداقل احداث دویست واحد دیگر علاوه بر واحدهای ضروری باشد و از طرفی طرح فوق دارای آنچنان تکنولوژی بالائی نمی باشد لیکن نیاز به دقت و توجه در امر تولید و بسته بندی صحیح یکی از مهمترین کارهایی است که علاوه بر درخواست ( خرید ) بیشتر خریداران خارجی خود در قیمت فروش آن اثر محسوسی خواهد گذاشت که در این طرح علاوه بر تولید آن بصورت فله ( بسته بندی بصورت فله ) بسته بندی های کوچک ( ۲۵۰ گرمی ) نیز در نظر گرفته شده لذا احداث واحد مزبور ارز آوری که گاهی بین ۲۰ تا ۳۰ برابر میزان ارز بری آن و نیز اشتغال زائی و داشتن ارزش افزوده بالا ضروری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.