فایل ورد کامل مقاله کارخانه رب امید طوس ۳۴۷۴۴ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله کارخانه رب امید طوس ۳۴۷۴۴ صفحه در word دارای ۳۴۷۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله کارخانه رب امید طوس ۳۴۷۴۴ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله کارخانه رب امید طوس ۳۴۷۴۴ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله کارخانه رب امید طوس ۳۴۷۴۴ صفحه در word :

دانلود فایل ورد کامل مقاله کارخانه رب امید طوس ۳۴۷۴۴ صفحه در word

نوع فایل: word

فرمت فایل: doc

قابل ویرایش

تعداد صفحات : ۲۹ صفحه

قسمتی از متن :

تاریخچه کارخانه :
این کارخانه در سال ۱۳۷۳ تأسیس شد تاکنون این کارخانه مجوز تولید بسیاری از محصولات کنسروسازی را اخذ کرده است.
هم اکنون این کارخانه ۲۴ ساعته در حال کار است. بیشتر محصول تولید کارخانه غیر از فصولی که به تولید رب می پردازند انواع کنسروها را تولید می کند . در طی این سالها این کارخانه موفق به اخذ گواهینامه های متفاوت از قبیل ISOهای متفاوت شده است. به دلیل همین کیفیت بالا اکثر محصولات این کارخانه از قبیل رب به کشورهای همسایه و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.

خط تولید رب گوجه فرنگی:
مهمترین عامل در تولید یک محصول با کیفیت بالا، شستشوی کامل گوجه فرنگی با آب تمیز و سالم می باشد. دستگاههای شستشو مختلف می باشند ولی معمولترین و بهترین نوع آن سیستمی است که هم اکنون در کارخانجات ایران متداول است .
مخزن شستشو :
در وسط این مخزن یک توری تعبیه شده است که گوجه فرنگی روی آن داخل مخزن پر آب شناور شده و گل و لای احتمالی در زیر این توری ته نشین می شود یک سیستم ورودی هوا در آن تعبیه شده است. تا باعث هم زدن گوجه و آب شده و باعث بهتر تمیز شدن گوجه فرنگی می گردد. در این مخزن یک پره چرخان نصب شده که باعث
می شود گوجه فرنگی بطور یکنواخت روی نوار سورت منتقل شود. آب اضافی از مخزن خارج می شود می توان ضدعفونی کنده نیز به آب این مخزن اضافه نمود. گوجه فرنگی از مخزن اب توسط نوار نقاله خارج شده تا عمل سُورت و لکه گیری انجام شود. نوار نقاله به عرض ۹۰ -۶۰ سانتیمتر و از لوله های آلومینیومی یا فلزات لعاب زرد تشکیل شده است وساخت آن طوری است که چنین حرکت انتقالی ، حرکت چرخشی نیز انجام می دهد و از زیر آبفشان عبور می نماید. ساختمان آبفشان ها یا نازل ها طوری است که فشار آب را بالا می برد و این عمل باعث می شود که گوجه فرنگی کاملاً شسته شده و تمام مواد خارجی چسبیده به آن جدا می شود و چنانچه دارای ترک باشد داخل ترک ها نیز شسته می شود. طول نوار معمولاً بین ۱۲ – ۶ متر می باشد و ظرفیت خط سورت و شستشو معمولاً پنج برابر ظرفیت دیگ های تغلیظ کننده است.
در طرفین نوار سورت کارگران به کار لکه گیری و جور کردن می پردازند. و قسمت های لهیده و یا سبز و مواد خارجی در صورت وجود گرفته و خارج شده . تعداد کارگران این قسمت بستگی به ظرفیت خط تولید داشته و باید به تعدادی باشند که بتوانند کلیه گوجه فرنگی ها را کنترل کنند. محل نشستن کارگرها باید راحت باشد. و حتی الامکان باید خط سورت از نور کافی برخوردار باشد . در کارخانجاتی که آب گوجه یا سس گوجه تولید می شود تعدادی از کارگران این قسمت به جدا کزذن گوجه های رسیده و خوش رنگ و سالم می پردازند. و آنها را روی نوار نقاله ای قرار می دهند. تا برای تولید آن محصولات به قسمت دیگر منتقل شود. این خط توسط مسئولین کنترل کیفی کنترل می شود و تذکرات و آموزشهای لازم به کارگران داده می شود تا وظیفه خود را بهتر انجام دهند.
خرد کردن گوجه فرنگی:
در انتهای خط سورت دستگاه خرد کردن قرار دارد که گوجه فرنگی بعد از سورت و شستشو وارد خردکن یا CHOPPER می شود. خردکن ورق های مختلف دارد. ولیکن اساس عمل آن ها مشابه است و عمولاً از تیغه های ثابت و متحرک تشکیل شده که تیغه های متحرک روی یک توپی استیل قرار داشته و در اثر دوران توپی گوجه فرنگی بین تیغه ثابت و متحرک قرار گرفته و خرد می شود و سپس وارد دستگاه پری هیتر
می شود.
معمولاً خردکن در ارتفاع بالاتری نسبت به پری هیتر نصب شده و انتقال گوجه فرنگی خرد شده در اثر نیروی وزن انجام می شود. پری هیتر از یک لوله ۱۴ – ۱۲ اینچ تشکیل شده که داخل آن تعدادی لوله استیل با قطر کم حدود ۳۰ – ۲۰ میلی متر قرار دارد. وپشت این لوله آب جوش یا بخار وجود دارد و باعث می شود که گوجه فرنگی خرد شده حرارت ببیند . گوجه فرنگی خرد شده در این قسمت باید حرارتی حدود ۸۰ درجه سانتی گراد ببیند این حرارت باعث می شود که:
۱- آنزیم های تجزیه کننده پکتین در این حرارت از بین می روند. و در اثر از بین رفتن آنزیم های تجزیه کننده پکتین محصول دارای ویسکوزیته بهتری خواهد بود.
۲- عمل فیلتراسیون (جدا کردن پوست و بذر) به خوبی انجام گرفته و از وارد آمدن فشار به دستگاه صافی جلوگیری نموده و استهلاک آنرا کم می کند.
۳- تفاله خروجی از صافی رطوبت کمتری داشته باشد.
۴- سلامتی محصول را تضمین می کند و موجب ایمنی اعمال پاستوریزاسیون در مراحل بعدی می شود.
همانطور که گفته شد غیر فعال کردن آنزیم های تجزیه کننده پکتین در حرارت ۸۰ درجه سانتی گراد انجام می گیرد. و همچنین پکتین موجود در بذر و پوست گوجه فرنگی به راحتی خارج می گردد.

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.