فایل ورد کامل بررسی امکان تولید و فرمولاسیون نوشابه پروتئین از شیر دانه هندوانه و آب پنیر ۳۴۷۱۰ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل بررسی امکان تولید و فرمولاسیون نوشابه پروتئین از شیر دانه هندوانه و آب پنیر ۳۴۷۱۰ صفحه در word دارای ۳۴۷۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل بررسی امکان تولید و فرمولاسیون نوشابه پروتئین از شیر دانه هندوانه و آب پنیر ۳۴۷۱۰ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل بررسی امکان تولید و فرمولاسیون نوشابه پروتئین از شیر دانه هندوانه و آب پنیر ۳۴۷۱۰ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل بررسی امکان تولید و فرمولاسیون نوشابه پروتئین از شیر دانه هندوانه و آب پنیر ۳۴۷۱۰ صفحه در word :

دانلود مقاله فایل ورد کامل بررسی امکان تولید و فرمولاسیون نوشابه پروتئین از شیر دانه هندوانه و آب پنیر ۳۴۷۱۰ صفحه در word

نوع فایل: word

فرمت فایل: doc

قابل ویرایش

تعداد صفحات : ۹ صفحه

قسمتی از متن :

چکیده :
یکی از محصولات پروتئینی دانه ی هندوانه ، عصاره ی شیر مانندی است که در سالهای اخیر مورد استقبال قرار گرفته است . برای تهیه ی محصول مورد نظر در ابتدا شیر دانه ی هنداونه طبق دو روش بلانچینگ با اتوکلاو ( ۱۲۱ درجه سانتی گراد و min 15) و بلانچینگ با آب داغ (۱۰۰ درجه سانتی گراد و min15) با ۶/۵= PH ، زمان مخلوط کردن min 15 و نسبت دانه به آب ۵ :۱ تهیه شده است . شیر گیاهی بلانچینگ بااتوکلاو در ارزیابی حسبی توسط ۲۵ نفر پانلیست طبق روش آماری در قالب طرح کامل تصادفی در سطح معنادار ۱ درصد و مقایسه ی میانگین LSD انتخاب شد و چهار نوع فرمولاسیون بر پایه ی آب پنیر بر روی شیر گیاهی برتر صورت گرفت . در نهایت نوشابه ی پروتئینی با فرمولاسیون ۷۲CC شیر دانه ی هندوانه ، ۳۶CC آب پنیر ، ۱۰ g شکر ، ۴۰ mg/L وانیل و ۵ mg/L اسانس برطبق روش آماری گفته شده در مقایسه با نمونه ی شاهد طبق ارزیابی حسی گروه پانلیست برترین فرمول شناخته شد .
کلمات کلیدی : شیر گیاهی ، دانه ی هندوانه ، نوشابه ی پروتئینی ، آب پنیر ، نوشابه ی آب پنیر .

مقدمه:
هندوانه گیاهی یک ساله است ، گیاهی است علفی از خانواده کدوئیان (Euorbitacoae )cucurboitaceae که دارای ساقه پیچ دار و رونده که سطح زیادی از زمین را می پوشاند و برگ های بریده و گلهای آن به رنگ زرد و گل های نر و ماده آن همیشه جدا ، ولی روی یک پایه قرار دارند بنابراین گیاهی یک پایه است.
تاریخچه هندوانه :
هندوانه از زمان های بسیار قدیم کاشت می شده و چون پر آب و شیرین بود مورد استفاده زیاد داشته و در میان سیاه پوستان آفریقایی محبوبیت خاصی داشته . علائم حجاری شده هندوانه روی سنگ های آثار باستانی مصر از زمان فراعنه دیده شده است . هندوانه به طور وحشی در آفریقا تا حد جنوبی بیابان کارو (karoo desert) در آفریقا جنوبی یافت شده است . بنابراین آفریقا را مرکز اولیه هندوانه باید دانست . نخستین گزارش کاشت هنداونه درآسیا در قرن دهم میلادی بوسیله یک جهانگرد چینی داده شده است . این جهانگرد اعلام می دارد که در قبیله های خی تان (khitan) در شمال چین هندوانه کاشت می شده . قبیله های خیتان نیز بذر هندوانه را از اوائی کورها (uigur) قبیله ای در غرب چین به دست آورده بودند . دکتر قریب اظهار می دارد که هندوانه در پهلوی نیامده و ظاهراً منسوب به هندوستان است ترکیبی مانند سدانه از هندوانه (جمع هندو) و پسوند « ۱» (۵) یعنی میوه ای که از هندوستان می آید . (هندوانه ) که دانه آن از هند آمده هم گفته اند . اگر چه هندوانه در قرن اولیه میلادی به اروپا برده شده و کشت آن کاملاً رواج نداشت و تا قرن شانزدهم هرجا که آب و هوا اجازه می داد کاشت می گردید . سیاحان و کاشفان اولی آمریکا مشاهده نمودند که سرخپوستان ، هندوانه را در دره می سی سی پی کاشت می کردند.

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.