فایل ورد کامل مقاله امواج مایکرو ویو وخشک کردن سبزیجات ۳۴۶۸۵ صفحه در word
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله امواج مایکرو ویو وخشک کردن سبزیجات ۳۴۶۸۵ صفحه در word دارای ۳۴۶۸۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله امواج مایکرو ویو وخشک کردن سبزیجات ۳۴۶۸۵ صفحه در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله امواج مایکرو ویو وخشک کردن سبزیجات ۳۴۶۸۵ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله امواج مایکرو ویو وخشک کردن سبزیجات ۳۴۶۸۵ صفحه در word :
دانلود فایل ورد کامل مقاله امواج مایکرو ویو وخشک کردن سبزیجات ۳۴۶۸۵ صفحه در word
نوع فایل: word
فرمت فایل: doc
قابل ویرایش
تعداد صفحات : ۵۱ صفحه
قسمتی از متن :
مایکروویو
مایکروویو اختراع بزرگ قرن بیستم است . میلیون ها نفر در سراسر دنیا این وسیله را دارند و هر روز از آن استفاده می کنند. این مقاله به طور مختصر درباره مایکروویو و چگونگی عملکرد آن در پخت غذا توضیح می دهد.
مایکروویو
در سالهای اخیر با توجه به آلودگی محیط زیست ناشی از فرآیندهای آلاینده صنعتی، استفاده از منابع جدید انرژی که حداقل آلودگی را به همراه داشته باشند، مورد توجه قرار گرفته است .
در این راستا طی دو دهه اخیر استفاده از انرژی مایکروویو به عنوان منبع گر مایش به طور وسیعی گسترش یافته است . تحقیقات انجام شده در این زمینه نشانگر آنست که استفاده از این نوع انرژی، ضمن اینکه آلودگی محیط زیست را به طور چشمگیری کاهش می دهد فرآیندها را تسریع نموده و در کاهش هزینه های انرژی نیز مؤثر است.
تاریخچه و اساس کار :
مخترع مایکروویو دکتر پرسی لی بارون اسپنسر است که مهندسی خودآموخته بود . او نخستین بار در طول پروژه تحقیقاتی درباره رادار در سال ۱۹۴۶ متوجه نکته عجیبی شد . او داشت یک لوله خلاء جدید به نام مگنترون را آزمایش می کرد که متوجه شد که شکلات درون جیبش آب شده.
این اتفاق برای دکتر اسپنسر جالب بود و تصمیم گرفت آزمایش دیگری انجام بدهد . این بار دانه های ذرت را نزدیک لوله گذاشت و دید که ذرت های خشک می ترکند و تبدیل به پاپ کورن می شوند.
او نتیجه گرفت آب شدن شکلات و پخته شدن ذرت ها هر دو ناشی از بودن در معرض انرژی کم چگالی ماکروو یو است .
دکتر اسپنسر آزمایش با سایر مواد غذایی را بر همین اساس ادامه داد چون فکر می کرد اگر ذرت این قدر زود پخته می شود چرا سایر مواد غذایی این طور نباشند . بعدها او جعبه ای فلز ی همراه با درب درست کرد که نیرو ماکروویو از آن داخل شو د .
انرژی که وارد جعبه می شد نمی توانست خارج شود و میدان الکترو مغناطیس
با چگالی بالاتر ایجاد می کر د .
هنگامی که غذا را در جعبه می گذاشت و انرژی ماکروویو را به آن می تاباند دمای ماده غذایی سریع بالا می رفت . آن موقع بود که دکتر اسپنسر چیزی را اختراع کرد که بعدها مایکرو ویو نامیده شد.
ماکروویو اختراع بزرگ قرن بیستم است .
میلیون ها نفر در سراسر دنیا این وسیله را دارند و هر روز از آن استفاده می کنند، به خصوص با زندگی های امروزی که همه برای بیرون رفتن از خانه عجله دارند و وقتی برمی گردند آن قدر خسته و گرسنه اند که نمی توانند زمانی را برای طبخ غذای دلخواهشان اختصاص بدهند .
ماکروفر محبوب قرن ما است چون غذا را در مدت زمان بسیار کوتاهی می پزد . همچنین مصرف برق آنها بسیار پایین است چون ماکروفر فقط غذا را گرم می کند و حتی تاثیری بر فضای داخل وسیله ندارد.
این امواج بوسیله قطعه ای به نام مگنترون باسرعت ۲۴۵۰ مگا هرتزمتساعد می شوند .یعنی می توانند در یک ثانیه دو میلیارد و چهارصد و پنجاه ملیون بار حرکت تناوبی در یک ملکول انجام دهد .که این حرکت سریع موجب گرم شدن ملکولهای آب در ماده می شوند.
گاهی گفته می شود که مایکرویو غذا را از داخل به بیرون می پزد. این گفته یعنی چه ؟
توضیحاتی که می آید کمک می کند طریقه پخت با ماکروفر لمس کردنی شود . فرض کنید می خواهید در فر معمولی کیک بپزید . معمولاً کیک را در حدود ۱۸۰ درجه سانتیگراد می پزند اما اگر دمای فر را به جای ۱۸۰ روی ۳۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید چه می شود؟
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 