پاورپوینت کامل استفاده از امولسیفایرهای ژلی بعنوان جایگزین زرده تخم مرغ در تولید کیک ۱۷ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل استفاده از امولسیفایرهای ژلی بعنوان جایگزین زرده تخم مرغ در تولید کیک ۱۷ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل استفاده از امولسیفایرهای ژلی بعنوان جایگزین زرده تخم مرغ در تولید کیک ۱۷ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل استفاده از امولسیفایرهای ژلی بعنوان جایگزین زرده تخم مرغ در تولید کیک ۱۷ اسلاید در PowerPoint :
دانلود پاورپوینت کامل استفاده از امولسیفایرهای ژلی بعنوان جایگزین زرده تخم مرغ در تولید کیک ۱۷ اسلاید در PowerPoint
نوع فایل: power point
قابل ویرایش اسلاید
قسمتی از اسلایدها:
از جمله مواد غذایی که امروزه به عنوان غذای میان وعده مصرف می شود کیک می باشد. با پیشرفت تکنولوژی انواع متعددی از کیک ها وارد بازار مصرف شده اند. یکی از مشکلات رایج این دسته از کیک ها طبق گزارشات اداره استاندارد اسیدیته چربی بالاتر از حد مجاز بوده و قریب به ۹۰% کارخانجات تولید کیک اسفنجی اسیدیته چربی محصولاتشان بالاتر از حد استاندارد است. عامل اصلی اسیدیته بالا در کیک ها به علت درصد بالای تخم مرغ در فرمولاسیون و بالابودن درصد اسیدهای چرب آزاد در چربی زرده تخم مرغ است. تخم مرغ قیمت تمام شده محصول را افزایش و نیز به علت داشتن کلسترول بالا احتمال ابتلاء به بیماریهای قلبی وعروقی را افزایش می دهد . همچنین باعث ایجاد پس مزه تخم مرغی می شود. کیک نوعی شیرینی با بافت و نرمی مخصوص است که حاوی کالری و مواد مغذی می باشد. ترکیبات اصلی تشکیل دهنده کیک، آرد، شکر، تخم مرغ و روغن می باشد. بسته به نوع کیک می توان از اجزای فرعی دیگر نظیر امولسیفایرها، هیدروکلوئیدها، طعم دهنده ها و پایدارکننده ها استفاده کرد. امول ژل های مورد استفاده ترکیبی از مونو و دی گلیسیریدها ، پلی ال ها و گلیسیرین مونواستئارات یا استئارات پتاسیم و آب هستند.
پاورپوینت کامل استفاده از امولسیفایرهای ژلی بعنوان جایگزین زرده تخم مرغ در تولید کیک ۱۷ اسلاید در PowerPoint
فهرست مطالب و اسلایدها:
مقدمه
بیان مسئله
سوابق تحقیق
فرضیه ها
اهداف تحقیق
مواد و روش ها
روش تولید
طرح آماری مورد استفاده
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 