پاورپوینت کامل تکنولوژی تولید مالت از جو ۴۵ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل تکنولوژی تولید مالت از جو ۴۵ اسلاید در PowerPoint دارای ۴۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل تکنولوژی تولید مالت از جو ۴۵ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل تکنولوژی تولید مالت از جو ۴۵ اسلاید در PowerPoint :

دانلود پاورپوینت کامل تکنولوژی تولید مالت از جو ۴۵ اسلاید در PowerPoint

فرمت پاورپوینت : pptx

قابل ویرایش

تعداد اسلاید :

مالت سازی روش قدیمی تبدیل دانه های جو که از مقادیر زیادی نشاسته تشکیل یافته انذ به مواد یا محصولی غنی از آنزیم با خاصیت ایجاد کنندگی طعم و رنگ می باشد . کاربرد مالت در صنایع غذایی می باشد . سایر موارد کاربرد مالت تقریباً جزئی می باشد.فرایند مالت سازی شامل جوانه زدن کنترل شده دانه های جو و سپس خشک کردن آن ها می باشد جو به عنوان عمده ترین ماده اولیه در پروسه مالت سازی می باشد هر چند که از سایر غلات نیز نظیر گندم و چاودار به مقادیر کم در فرایند تهیه مالت استفاده می شود سورگوم نیز در کشور های آفریقایی در تولید مالت مخصوص آبجو مورد استفاده قرار می گیرد.در پروسه مالت سازی تغییرات فیزیکی و تغییرات انجام گرفته در حالت کلوئیدی و ترکیب شیمیایی اجزاء تشکیل دهنده دانه در طول مرحله مدیفیکاسیون صرفاٌ در مرحله جوانه زنی انجام نمی شود بلکه در اوایل مرحله خشک کردن نیز برخی از این تغییرات رخ می دهند .
تغییرات انجام گرفته به شدت فلیور , رنگ و برخی از جنبه های ترکیب شیمیایی را تحت تأثیر قرار می دهند . تبدیل دانه جو به محصول مالت ابتداء ماهیت فیزیولوژیک داشته و در نتیجه تأثیر آنزیم هاروی ترکیبات موجود در دانه های رسیده جو می باشد .

جو از خانواده گرامینه , تیره هورده آ , جنس هوردئوم و از گونه ساتیووم می باشد . گونه های جو متعدد بوده و متجاوز از ۳۰ گونه تجارتی آن شناخته شده اند , اما از مهمترین آن ها می توان دو گونه جو , شش ردیفه و جو دو ردیفه را نام برد .
جو ۱۱ برابر بیشتر از شیر دارای کلسیم بوده و ۵ برابر بیشتر از اسفناج دارای آهن می باشد. و۷ برابر بیشتر از آب پرتغال ، ویتامین C و بلو فلاونوئید دارد. جو دارای میزان قابل توجهی ویتامین b12 می باشد.معجون جو فلزات سنگین و کشنده مانند جیوه را از خون انسان پاک سازی می کند.
سبوس جو دو سر پوسته خارجی دانه جو دو سر است که منبع غنی از فیبر خوراکی ، پروتئین ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، سلنیوم ، ویتامین E ، K، B1،B2 ، B6 ، ریبوفلاوین و فولات می باشد و به همین دارای خواص شگفت انگیز زیر است. با افزودن سبوس جو دو سر به رژیم غذایی روزانه خود از مزایای درمانی و سلامتی آن بهرمند شوید.

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.