پاورپوینت کامل پروتئین آب پنیر ۲۸ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل پروتئین آب پنیر ۲۸ اسلاید در PowerPoint دارای ۲۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل پروتئین آب پنیر ۲۸ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل پروتئین آب پنیر ۲۸ اسلاید در PowerPoint :
دانلود پاورپوینت کامل پروتئین آب پنیر ۲۸ اسلاید در PowerPoint
فرمت پاورپوینت : pptx
قابل ویرایش
تعداد اسلاید :
آشنایی با پروتئین آب پنیر
آشنایی با اجزای بیولوژیکی آب پنیر
آشنایی با فواید آب پنیر
آشنایی با دستور آماده سازی و طریقه مصرف آب پنیر
شیرگاو حدود ۳۲ گرم در لیتر پروتیئن، با ارزش بیولوژیکی بالا دارد. ۸۰درصد پروتئین شیر کازئین و ۲۰ درصد باقیمانده پروتئین های سرم شیر یا پروتئین آب پنیر است.
آب پنیر یا سرم شیردر واقع فاز آبی شیر است که در هنگام پنیرسازی و رسوب کازئین از لخته جدا می شود. بنابراین، آب پنیر یک محصول فرعی از تولید بعضی از انواع پنیر است.
گرچه آب پنیر به عنوان یک محصول فرعی حاصل از تولید پنیر، زمانی بی مصرف تلقی می شد، ولی اکنون تأثیرات مثبت آن بر سلامتی مشخص شده است. در ایسلند مردم آب پنیر را تخمیر و آن را با آب رقیق کرده، می خورند و یا گوشت را در آن می خوابانند، سپس پخته و می خورند..
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 