پاورپوینت کامل اشریشیا کلای تولید کننده سم شیگا عامل مسمومیت از طریق مواد غذایی آلوده ۳۰ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل اشریشیا کلای تولید کننده سم شیگا عامل مسمومیت از طریق مواد غذایی آلوده ۳۰ اسلاید در PowerPoint دارای ۳۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل اشریشیا کلای تولید کننده سم شیگا عامل مسمومیت از طریق مواد غذایی آلوده ۳۰ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل اشریشیا کلای تولید کننده سم شیگا عامل مسمومیت از طریق مواد غذایی آلوده ۳۰ اسلاید در PowerPoint :
پاورپوینت کامل اشریشیا کلای تولید کننده سم شیگا عامل مسمومیت از طریق مواد غذایی آلوده ۳۰ اسلاید در PowerPoint، در ۳۰ اسلاید.
بخشی از متن فایل:
بیماری های منتقله از غذا به طور کلی به دو دسته عفونت ناشی از غذا و مسمومیت ناشی از غذا طبقه بندی می شوند. باکتری E. coli می تواند برای مدت طولانی در محیط زنده بماند و در سبزیجات و سایر مواد غذایی تکثیر یابد. STEC با استفاده از سموم و دیگر فاکتورهای بیماری زا سبب ایجاد مشکلات گوارشی و کلیوی می شود.
پاورپوینت کامل اشریشیا کلای تولید کننده سم شیگا عامل مسمومیت از طریق مواد غذایی آلوده ۳۰ اسلاید در PowerPoint
فهرست مطالب:
بیماری های با منشاء با غذا
Escherichia coli
Shiga toxin producing E. coli
بیماری زایی STEC
فاکتورهای بیماری زای STEC
سموم شیگا (Stxs)
انواع stx
اتصال به سلول های اپیتلیال
نقش سموم شیگا را در ایمنی ذاتی و آسیب منجر به HUS
فلوچارت تشخیص میکروبیولوژی مولکولی عفونت STEC
مقاومت دارویی STEC
دیدگاه اپیدمیولوژیک عفونت STEC
آنالیز اسناد موجود در پایگاه اسکوپوس
بررسی های مرتبط با مواد غذایی (۱)
بررسی های مرتبط با مواد غذایی (۲)
بررسی های مرتبط با مواد غذایی (۳)
بخشی از مطالب فایل:
بیماری منتقله از غذا هنگامی اتفاق می افتد که یک عامل بیماری زا با غذا بلعیده شده و خود را در میزبان انسان مستقر می کند و معمولاً تکثیر می یابد، یا هنگامی که عوامل بیماری زا در یک محصول غذایی مستقر شده و سم تولید می کنند، سپس توسط میزبان انسانی خورده می شود. بنابراین، بیماری های منتقله از غذا به طور کلی به دو دسته عفونت ناشی از غذا و مسمومیت ناشی از غذا طبقه بندی می شوند.
E. coli گروه بزرگ و متنوعی از باکتری ها را تشکیل می دهد. بیشتر سویه های E. coli بی خطر هستند. سویه های دیگر دارای ویژگی هایی مانند تولید سموم هستند که آنها را برای انسان بیماری زا می کند.
عفونت با STEC می تواند باعث بروز اسهال خفیف تا شدید شود که ۵ تا ۱۰ درصد از عفونت ها به سندرم همولیتیک اورمیک تبدیل می شوند. HUS عارضه ای شدید که با خونریزی زیاد مشخص شده و می تواند منجر به نارسایی کلیه و مرگ شود.
پاتوژنز STEC یک فرآیند چند مرحله ای، شامل تعامل پیچیده ای بین طیف وسیعی از فاکتورهای باکتریایی و میزبان است. STEC در صورت مصرف خوراکی (اغلب در دوزهای اولیه بسیار کم) ابتدا باید در شرایط محیطی سخت معده زنده بماند و سپس با سایر میکروارگانیسم های حاضر در روده برای پایداری در روده رقابت کند.
در سال ۲۰۱۷، ۶۰۷۳ مورد تایید شده از عفونت با STEC و ۲۰ مورد مرگ در اتحادیه اروپا گزارش شده است که میزان مرگ و میر را ۰/۵درصد محاسبه می نماید.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 