فایل ورد کامل طراحی و بررسی سیستم تبرید مورد استفاده در صنایع لبنی ۲۹۸۳۲ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طراحی و بررسی سیستم تبرید مورد استفاده در صنایع لبنی ۲۹۸۳۲ صفحه در word دارای ۲۹۸۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طراحی و بررسی سیستم تبرید مورد استفاده در صنایع لبنی ۲۹۸۳۲ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طراحی و بررسی سیستم تبرید مورد استفاده در صنایع لبنی ۲۹۸۳۲ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طراحی و بررسی سیستم تبرید مورد استفاده در صنایع لبنی ۲۹۸۳۲ صفحه در word :

پایان نامه طراحی و بررسی سیستم تبرید مورد استفاده در صنایع لبنی

تعداد صفحات : ۸۱ با فرمت ورد و قابل ویرایش

چکیده:

با توجه به اینکه تمامی ساکنین زمین نیاز به محصولات و موادغذایی متفاوت در تمامی فصول دارند و زمینه عرضه و تقاضا در تمامی شرایط و مکان­ها متغیر بوده و امکان پذیر نمی­باشد، انسان نیاز شدید خود را به برودت احساس نمود و به دنبال راه­هایی برای ذخیره مواد غذایی فاسدشدنی برای جلوگیری از فساد زودرس و نگه­داری بلند مدت آن­ها گشت و کم کم صنعت تبرید و سردخانه­های نگهداری مواد غذایی را اختراع کرد که این اختراع تا به امروز یکی از مهمترین ابداعات بشر در زمینه نگه­داری مواد غذایی فاسد شدنی است .

صنعت برودت و سردخانه یکی از مهم ترین جنبه های نگه­داری مواد غذایی بصورت کوتاه مدت یا بلند مدت است که مواد غذایی نظیر گوشت ، مرغ ، میوه­جات ، بستنی و …. را می­توان در مدت زمانی معلوم نگه­داری و سپس بر اساس تقاضای بازار ، محصولات را پخش کرد که مثلا در محصولاتی نظیر میوه که هر فصل مختص به میوه­های خاصی است ، بعضی از میوه­ها را برداشت کرده و بخشی را در بازار پخش کرده و بخشی دیگر را در سردخانه­های مخصوص میوه­جات و صیفی جات که به سردخانه­ی بالای صفر معروفند در مدت زمانی مشخص نگه­داری کرده و در زمانی که فصل برداشت آن میوه نیست آن را در بازار پخش می­کنند .

در مورد نگه­داری بستنی و شیرکه از دو نوع سردخانه­ی متفاوت استفاده می­کنند و در نگه­داری بستنی از سردخانه­هایی با تناژ بالا و تجهیزات سنگین با دمای بسیار پایین که دمای سردخانه­ها ۲۶- و دمای تونل انجماد به ۴۴- میرسد و از مبرد آمونیاک استفاده می­کنند که به آن سردخانه زیر­صفر میگویند ولی در سردخانه­های نگهداری شیر که دمای نگهداری بین ۳ تا ۶ درجه بالای صفر است از مبرد­های فریونی استفاده می­شود که آن را نیز سردخانه بالای صفر می­نامند .

بطور مثال یک واحد صنعتی تولید بستنی شامل قسمت­های مختلفی است که در اینجا خط تولید بستنی مد نظر نیست بلکه شرایط نگه­داری آن پس از تولید است . محل نگه­داری بستنی­های تولیدی شامل یک موتورخانه که خود حدود ۹ کمپرسور و دیگر اجزای خط تبرید را شامل می­شود . بستنی­های تولیدی بعد از انجام تمام فرآیندها وقتی که برای نگه­داری آماده می­شوند درگام اول تمام بستنی­ها به تونل انجماد منتقل­شده و تا دمای ۴۴- سرد میشوند و سپس به یک سردخانه بسیار بزرگ بنام سردخانه­ دپو بستنی منتقل شده و بعد از آن بر اساس نوع بستنی ، هر مدل به یک سردخانه مجزا انتقال می­یابد .

کلمات کلیدی :

تبرید در صنایع لبنی – آمونیاک – سردخانه بستنی ­­­­­­- مبرد ۷۱۷R – سردخانه زیر صفر – انجماد

مقدمه :

فصل اول: انواع سردخانه

۱-۱– سردخانه­های با دستگاه­های فن کولر

۱-۲– سردخانه­های پیش ساخته

۱-۳- توزیع و پخش هوای سرد

۱-۴- روش­های انجماد

۱-۴-۱- انجماد با وزش هوا :

۱-۴-۲- انجماد با تماس غیرمستقیم

۱-۴-۳- انجماد غوطه ور

۱-۵- سرعت انجماد

۱-۶- انجماد کند

۱-۷- فریزرهای صفحه ای

۱-۷-۱- سیستم با هوای فشرده متحرک

فصل دوم : آیین کار در سردخانه

۲-۱– آیین ذخیره سازی

۲-۱-۱- شرایط ذخیره کردن

۲-۲- سیستم بسته­بندی

۲-۳- طول نگه­داری :

۲-۳-۱- عمر نگه­داری

۲-۳-۲- طرح ریزی کردن یک انبار سرد :

۲-۳-۳- تنظیمات عمومی :

۲-۳-۴- کاهش هزینه­های ساخت بنا نسبت به فضای محل

۲-۴- چرخش هوا و تغییرات آن:

۲-۴-۱- تخلیه اتاق­های سرد

۲-۴-۲- بهداشت و ضد عفونی کردن

فصل سوم: نکاتی پیرامون اصول سردخانه

-۳-۱نکاتی پیرامون سردخانه

۳-۱-۱-نکاتی پیرامون پلان سردخانه

۳-۱-۲- نکاتی پیرامون موتورخانه:

۳-۱-۳- نکاتی پیرامون پنجره­ها در سردخانه

۳-۱-۴- نکاتی پیرامون عایق­های رطوبتی

۳-۱-۵- نکاتی پیرامون عایق­های حرارتی مورد استفاده در سردخانه­ها

۳-۱-۶- جلوگیری از تلفات متفرقه در سردخانه

فصل چهارم : کاربرد تبرید در صنایع لبنیات و اجزای مختلف آن

۴-۱-چکیده­ای از شرح وظایف سیستم آمونیاکی در صنعت بستنی­سازی :

۴-۲-شیرسردکن :

۴-۲-۱-مشخصات فنی شیر سردکن:

۴-۲-۲-یونیت برودتی :

۴-۲-۳-میکسر و همزن استیل:

-۴-۳سپراتور چیست :

-۴-۳-۱وظایف سپراتور

۴-۴-آیس بانک :

۴-۴-۱-اصول عملکرد آیس بانک:

۴-۴-۲-انواع آیس بانک­های ساخت صنایع برودتی:

۱-آیس بانک­های پیش ساخته.

۲- آیس بانک­های کویل: .

۳-آیس بانک های سیلو ماژولار:

-۴-۴-۳مزایای سیستم آیس بانک:

۱- افزایش قابلیت اطمینان سیستم :

۲-کاهش هزینه­های مربوط به مصرف انرژی :

-۴-۴-۴حفظ محیط زیست :

۴-۵-برج خنک کننده :

۴-۵-۱-اجزا برج خنک کن

۴-۶– انواع سردخانه­های مورد استفاده در صنعت غذایی و لبنیات :

۴-۶-۱-سردخانه­های بالای صفر:

۴-۶-۲ سردخانه زیر صفر :

۴-۶-۳ سردخانه دو مداره :

۴-۶-۴-سردخانه قابل حمل :

۴-۶-۵-تونل انجماد:

۴-۶-۶-انجماد سریع : IQF

۴-۷-مشخصات فنی سردخانه :

۴-۷-۱-کمپرسور

۴-۷-۲-کندانسور

۴-۷-۳– اوپراتورها

۴-۷-۴- استفاده ازتجهیزات کنترلی

۴-۷-۵-ساندویچ پانل:

۴-۸-چیلر :

۴-۸-۲-کاربرد چیلرها در صنایع و دستگاه­ها :

۴-۸-۳-دستگاه چیلرشیرسردکن :

۴-۸-۴-ویژگی دستگاه چیلر شیرسردکن :

۴-۸-۵-سرد کننده و نگه­دارنده شیر :

۴-۹– اجزای تشکیل دهنده بستنی

۴-۹-۱- نمایش خط تولید بستنی :

۴-۹-۲- تهیه مخلوط بستنی:

۴-۹-۳- هموژنیزاسیون و پاستوریزاسیون:

۴-۹-۴– خنک کردن و رسیدن مخلوط:

۴-۹-۵– انجماد:

۴-۹-۶– سخت کردن:

فصل پنجم: انتخاب تجهیزات سیکل آمونیاک (R 717 )

۵-۱-آمونیاک

۵-۲– ظرفیت اواپراتور

۵-۳– انتخاب اواپراتورهای آمونیاکی

۵-۳-۱– سالن پیش سردکن

۵-۳-۲– سالن تونل انجماد (۳۰- تا ۴۴- که در اینجا حداقل مد نظر می­باشد )

۵-۳-۳– سالن زباله­دانی

۵-۴– انتخاب کمپرسور (R-717)

۵-۴-۱– ظرفیت اسمی

۵-۴-۲– انتخاب کندانسور:

۵-۵– انتخاب کندانسور سیکل تبرید سالن هایA و BوC وپیش سردکن :

۵-۶-انتخاب کندانسور سیکل تبرید سالن های Dو E و F و زباله دانی

۵-۷– انتخاب کندانسور سیکل تبرید سالن تونل انجماد

فصل ششم: تشریح قطعات و کنترلرهای سیکل تبرید وکنترل­های مبرد

۶-۱-لوله­کشی مبرد :

۶-۲-سایر اجزای تشکیل دهنده

۶-۲-۱– جدا کننده روغن

۶-۲-۲-دریافت کننده مایع مبرد

۶-۲-۳– فیلترها و خشک کن­ها

۶-۲-۴-کنترل فشار

۶-۲-۵-شیرهای سولنوئید (برقی)

۶-۲-۶-شیشه نشان دهنده مایع مبرد به همراه نشانگر رطوبت

۶-۲-۷-تئوری و کارکردهای عمومی شیرهای انبساط

۶-۲-۸-ترموستات داخل سردخانه

۶-۲-۸-۱ محل نصب ترموستات داخل سردخانه

۶-۲-۸-۲-ترموستات سردخانه ساعت دار و ثبات

۶-۲-۹– ترمودیسک

۶-۲-۱۰– دیفراست

۶-۲-۱۱-جمع­آوری کننده مایع خط ­مکش

۶-۲-۱۱-۱-تایمر دیفراست

۶-۲-۱۲-کلید کنترل فشار زیاد

۶-۲-۱۲-۱-محل نصب و طریقه تنظیم کلید کنترل فشار زیاد

۶-۲-۱۳کلید کنترل فشار کم

۶-۲-۱۳-۱-محل نصب کلید کنترل فشار کم

۶-۲-۱۴-کلید اطمینان فشار روغن

ضمیمه و پیوست­ها

نتیجه گیری :

منابع و مراجع

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.