پاورپوینت کامل سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن ۲۰ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن ۲۰ اسلاید در PowerPoint دارای ۲۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن ۲۰ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن ۲۰ اسلاید در PowerPoint :

پاورپوینت کامل سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن ۲۰ اسلاید در PowerPoint

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد اسلاید : ۲۰ اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

شیر یک ماده غذایی ارزشمند

تقریبا تمامی مواد لازم برای رشد و ادامه زندگی انسان را دارا است
از مهمترین منابع پروتئین حیوانی
نقش بسیار مهمی را در تامین کلسیم، فسفر، پروتیین و ویتامین های A و D دارند.
نقش شیردر سلامت استخوان ها وبهبود ضعیت رشد
درکاهش خطر بیماری های مزمن نظیر استئوپروز، فشار خون و انواع سرطان ها نقش دارد

مصرف سرانه شیر

تولید شیر کشور از ۶۳۱۶ هزار تن در سال ۱۳۸۲به ۹۵۵۶ هزار تن در سال ۱۳۸۸ افزایش یافته است
با این وجود میزان مصرف سرانه مواد لبنی در کشورمان (۹۰ کیلوگرم) در مقایسه با مصرف سرانه جهانی(۱۵۵ کیلوگرم) اختلاف قابل توجهی دارد.
بر اساس آخرین یافته های علمی در بررسی ارزش غذایی شیر و فرآورده های آن، مصرف سالیانه ۲۰۰ کیلوگرم از این ماده ارزشمند را توصیه می کنند

سهم شیر و فرآورده های آن در سبد خانوارهای ایرانی ۱۰ درصد است و این سهم در مناطــق شهری و روستایی مشابه است و بعد از نان و غلات، میوه و سبزی در رتبه سوم قرار دارد
درصد سهم شیر ولبنیات در دریافت کلسیم ریبوفلاوین و ویتامین A در کشوربترتیب عبارتست از ۳۲،۲۸و۱۵ درصد میباشد

پاورپوینت کامل سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن ۲۰ اسلاید در PowerPoint
فهرست مطالب و اسلایدها:

مصرف سرانه شیر

ایمنی شیر

تولید شیر

دوشیدن وجمع آوری شیر خام

بهداشت شیر در کارخانه

بهداشت شیر در سطح عرضه و مصرف

شرایط بهداشتی تولید ، نگهداری و حمل علوفه

بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان

روند بیماری بروسلوز

چالش های جمع آوری شیر

بهداشت شیر در سطح عرضه و مصرف

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.