پاورپوینت کامل بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی ۶۵ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی ۶۵ اسلاید در PowerPoint دارای ۶۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی ۶۵ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی ۶۵ اسلاید در PowerPoint :
آلودگی میکروبی محصولات گوشتی مشکل بزرگ اقتصادی در صنعت گوشت است. در سال ۱۹۹۹ Sofas و همکارانش نقاط مختلف آلوده کننده ای را مثل کشتار دام ، فرآوری و انبار سرد گزارش کردند.یکی از منابع مهم آلاینده که معمولا“ نادیده گرفته میشوند ، هوا است که ناقل مهم listeria monocytogenes میباشد.
در این کارخانجات تلاشهایی برای اندازه گیری و کاهش مقدار این ریز زنده ها انجام شده است که شامل بریدن زواید لاشه ، شستن لاشه با آب و تیمار با اسیدهای آلی میباشند اما آلودگی از طریق هوا در مدت نگهداری هنوز ممکن است.
فن آوری برای گرفتن و خنثی کردن ریز زنده های هوا که متداول است ، شامل استفاده از فیلتر کردن همراه با ترسیب الکترواستاتیک است ، زیرا ذرات هوا قادرند این موجودات را پناه دهند.
پرتوهای فرابنفش هم یک تدبیر مناسب برای غیر فعال کردن ریز زنده ها است.
پاورپوینت کامل بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی ۶۵ اسلاید در PowerPoint
فهرست مطالب
عوامل استریلیزاسیون
فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون
گرایش به استفاده از بسته های پلیمری و پلاستیکی
انتخاب روش استریل کردن
پرتو دهی مواد غذایی
مزایای استفاده از پرتو
استفاده از روش تشعشع و پرتودهی
انواع پرتوهای مورد استفاده
پرتو ماوارء بنفش
تابشهای بتا
پرتوهای گاما
پرتوهای ایکس
مایکروویو
کاربرد UV-C در حفظ کیفیت کاهو
تیمار با UV-C
نمودار کاهش لگاریتمی بار E.coli و salmonella روی سطح برگهای کاهو با uv
نمونه هایی از کارهای انجام شده با فرابنفش درمیوه وسبزی
کاربرد فرابنفش در صنعت شیر
مسیر گردش محلولها
کاربردپرتوهای فرابنفش در کارخانجات فرآورده های گوشتی
استفاده از پرتوهای فرابنفش در تیمارهوای دودکش رستورانها و اماکن عمومی
فراوری مواد غذایی به منظور پرتودهی
آنزیم بری یا فرایند حرارتی
کاربردهای تجارتی اشعه دهی
علامت مواد غذایی پرتو دیده
اثر پرتودهی برروی میکروارگانیسمها
اثرات پرتودهی برکیفیت برخی مواد غذایی
کاربرد اوزون در مواد غذایی
ساز و کار اثر اوزون
نحوه عمل اوزون بر میکروارگانیسمها
عوامل موثر بر واکنش اوزون
مقایسه اوزون با ضدعفونی کننده های معمول
مقایسه اوزون با ضدعفونی کننده های معمول
چند نمونه از کاربردهای اوزون
فراصوت در صنایع غذایی
کاربردهای فرا صوت
غیر فعال سازی میکرو ارگانیسم ها
خشک کردن
کاربردهای تشخیصی
منابع
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 